2777
2789
عنوان

چطور باباهاتونو بخاطر آسیب هایی که بهتون زدن بخشیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 49 پست
من هر وقت یادم می افته گریه ام میگیره ... اتفاقا امروز تا از خواب بیدار شدم یاد کتک هاشو افتادم تا ح ...

نمیدونم واقعا دلم میخواد زودتر عروسیمو بگیرم خلاص شم ازین خونه

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.
من دو نفرو هیچ وقت نمیبخشم بابامو نامزد سابقمو

من عمه مو و دخترخاله مو. بقیه هم خیلی بدی کردنشاید اونها بدیاشون حتی بسیاربسیاربدترباشه اما این دوتا رو تا قیامت نمیبخشم دخترخالموچون نذاشت ب عشقم برسم عمه مو چون بین من و پدرمو بد خراب کرد 

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بخاطر کتکهای شدیدی ک همیشه حوالم میکرد و شده بودم کیسه بوکسشمیخواستم فی الفور ازدواج کنم که بهم م ...

باورم نمیشه یه پدر این کارو با بچه ش کنه و این حرفا رو بزنه😔

پدر که جونشه و دخترش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مادرم  نمیبخشم همیشه بابت رفتاراش عذاب میکشم  ولی فقط به خاطر خدا همیشه بهش احترام میزار ...

آسیب هایی که والدین بهمون زدن غیر قابل جبرانه😔

قشنگم❤️ تو هم درستو بخون و ادم موفقی شو...مستقل باش و زندگیتو به اوج برسون موفق باشی دخترم

ممنونم ازتون

الهی که همیشه بخندین حال دلتون خوب باشه

ممنونم که وقت گذاشتین

حتی حرفهای رکیک تر از این بهم میزد انقدر کتکم میزد که تاول میزد خفه م میکرد زیرمشت و لگدش خوردم میکر ...

الهی نباشم😭

چه بی رحم بوده....

حق داری نبخشیش

سرم درد گرفت باورت میشه😭

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بدترش همین سرکوفتایی هست که بخاطر پدرو مادر بد میخوریم قضاوتایی ک میشیم .... من یه حس نفرت و دلسوزی ...

من بخاطر بابام حتی نمیتونم به همسرم اعتماد کنم همش میگم اینم مرده

من حتی عروسی نگرفتم ک ی روز زودتر خلاص شم.میگفت هول شوهری. نذاشتی عروسی بگیرن برات.

کاری که من میخوام بکنم:)

من حتی عروسی نگرفتم ک ی روز زودتر خلاص شم.میگفت هول شوهری. نذاشتی عروسی بگیرن برات.

الهی کنار همسرت به ارامش برسی و روزای تلخت و فراموش کنی...

مادرت به بابات چیزی نمیگفت؟؟

الهی کنار همسرت به ارامش برسی و روزای تلخت و فراموش کنی... مادرت به بابات چیزی نمیگفت؟؟

اونم میانجی گری میکرد کتک میخورد. ممنون عزیزم خداروشدهزارمرتبه شکر سالهای سال کنارشوهرمم کتک نمیزنه اصلا و ابدا و دیگه حتی درد کتک ازیادم رفته. 

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

ببخشی عزیزم اولینبار در اینمورد حرف میزنم ... من بخشیدمش پدرمه پاره ی تن همیم. میدونی پدرم مجروح جن ...

ای جانم😔

حق داری...

واقعا همه ما به شماها و امثال پدرتون مدیونیم

خدا نگهدارشون باشه

اونم میانجی گری میکرد کتک میخورد. ممنون عزیزم خداروشدهزارمرتبه شکر سالهای سال کنارشوهرمم کتک نمیزنه ...

خداروشکر...همینکه کنار همسرت ارامش داری الحمدالله...الهی روزگار تلخ واسه هیچکس نباشه

سلامت باشی نازنینم❤️

ای جانم😔 حق داری... واقعا همه ما به شماها و امثال پدرتون مدیونیم خدا نگهدارشون باشه

زنده باشی عزیزدلم ‌♥ توروخدا خیلی توزندگی سختی کشیدم میشه ازته قلبت برام دعاکنی ماه قبل آزمون دبیری دادم خیلی سال پشت آزمون موندم میشه دعاکنی امسال اول مهرمعلم شده باشم؟‌‌♥ اجرت با سیدالشهدا♥

زنده باشی عزیزدلم ‌♥ توروخدا خیلی توزندگی سختی کشیدم میشه ازته قلبت برام دعاکنی ماه قبل آزمون دبیری ...

حتما عزیزم...اگه قابل باشم

حتما تو نمازم دعات میکنم...به ارزوت برسی

منکه حسرت معلمی رو یه عمر کشیدم😭

2810