2777
2789
عنوان

چطور باباهاتونو بخاطر آسیب هایی که بهتون زدن بخشیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 49 پست

من هر وقت یادم می افته گریه ام میگیره ... اتفاقا امروز تا از خواب بیدار شدم یاد کتک هاشو افتادم تا حالا گریه میکردم ...بابای من خیلی خوب بود ...مادرم که فوت شد...زن بابا که آوردیم اخلاقش عوض شد بامن...نمیبخشمشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادرامه. نه بخشیدم ن انتقام. بی خیالشون شدم مگرن الانم رفتاراشون ادامه داره🙂 ب یه ور مبارکم نیست ه ...

من اینجوری نیستم نمیتونم بیخیال باشم اگه کس دیگه ای بود دمار از روزگارش در نیاوردم،ولی بابام؟...

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.
مادرم دوسم داره گاهی اذیت میکنه ولی تهش به این میرسم که بخاطر ما ۴۰ ساله این مردو تحمل میکنه🙂

دیگ حالا هرکس این وسط از یکی سرخورده شده ک ب نظرم قابل بخشش نیست 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
واقعا خوشحالم براتون که رابطه سالمی دارین حسرت میخورم همچین پدر دختراییو دیدنی بین ما فقط تنفره و ...

عزیزدلم❤️

ما بچه ها گاهی انتظارایی داریم اما وقتی یادم میاد چقدر بابام زحمت میکشید و ارامش و رفاه مارو فراهم میکرد از انتظارام چشم پوشی میکردم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نمیشه بخشید واقعا نمیشه یه درد توی قلبه که نمیشه پیش کسیم گفت میشه توف سر بالا فرقی نمیکنه چه مادر چ ...

دقیقا🖤نامزد قبلیم گفت ترو پدرتم دوس نداره از من چه انتظاری داری:)

من نمیتونم ببخشم

من دل صافی دارم حتی عشق اولمم بخشیدم اونیکه زندگیم رو زیرو رو کرد هم بخشیدم اونیکه بدضربه ای زد هم بخشیدم اونایی ک ب هرطریقی ضربه بم زدن بخشیدم چه برسه به پدر که خون و پوست و گوشت مون یکیه دنیا دنیا اذیتم کرده اما خوبی هم کم نکرده  اما... از یکی هرگزنمیگذرم با اونم هم خون م اما انقدر جفا کرده درحقم ک نمیتونم ببخشمش. اونی ک نذاشت ب عشقم برسم رو هرگزنمیبخشم کاری ب این ندارم ک با اون خوشبخت میشدم یابدبخت مهم اون ظلمی ک در حقم کرد.

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

عزیزدلم❤️ ما بچه ها گاهی انتظارایی داریم اما وقتی یادم میاد چقدر بابام زحمت میکشید و ارامش و رفاه م ...

نه،من انتظار ندارم ازش،برای ما هم رحمت چندانی نکشیده،

برای مثال

صرفا جهت اینکه صبح بیدارش کردم برسونتم مدرسه

از خونه تا مدرسه

بهم گفت فرار کن برو نمیخوام ببینمت:)

نه،من انتظار ندارم ازش،برای ما هم رحمت چندانی نکشیده، برای مثال صرفا جهت اینکه صبح بیدارش کردم برس ...

ای واااای...

یعنی چی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من اینجوری نیستم نمیتونم بیخیال باشم اگه کس دیگه ای بود دمار از روزگارش در نیاوردم،ولی بابام؟...

من ب خاطر مادرم تحمل کردم. بابا ندارم ک.قبلا دعوا میکردیم تا دلت بخواد کتک اینقد از سرم زده موهامو کشیده ک پوست سرم کنده شد کچل شد ی قسمتش😁ولی دیگ نمیشنوم هرچی بگه

یا من یا هیچکس همون خودم
من دل صافی دارم حتی عشق اولمم بخشیدم اونیکه زندگیم رو زیرو رو کرد هم بخشیدم اونیکه بدضربه ای زد هم ب ...

من دو نفرو هیچ وقت نمیبخشم

بابامو نامزد سابقمو

کل ۲۰ سال زندگیم همین بوده:)ازم متنفره گفتم که بدون هیچ دلیلی....

قشنگم❤️

تو هم درستو بخون و ادم موفقی شو...مستقل باش و زندگیتو به اوج برسون

موفق باشی دخترم

دقیقا🖤نامزد قبلیم گفت ترو پدرتم دوس نداره از من چه انتظاری داری:)

بدترش همین سرکوفتایی هست که بخاطر پدرو مادر بد میخوریم قضاوتایی ک میشیم ....

من یه حس نفرت و دلسوزی همزمان به مادرم دارم 

ولی ته تهش ما چون دختریم جایی اتفاقی ام براشون بیوفته خودمونو به آب و آتیش میزنیم 

2810