2777
2789

یعنی یکی دوتا نیستن اینگار قانونیه که همشون باهم دارن پیروی میکنن

بزور وارد زندگیت میشن

بعداز سه ماه که مطمئن شدن اعتمادتونو جلب کردن کم کم سرد میشن 

آخرشم یهویی محو میشن

ولی راضی نیستن یه آدم دیگه وارد زندگیتون بشه از حسادت میترکن 

خودشونم‌ که مالی نیستن عرضه ندارن توجه کنن

این چه قانونیه که همشون دارن پیروی میکنن

دختر مردمو 

ناموس مردمو

جیگر گوشه مردمو قلبشو میسوزونن

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

تا وقتی تو فاز قربانی باشی قصه همینه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا وقتی تو فاز قربانی باشی قصه همینه

یعنی چجوری؟

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

رونالدو هنوز جورجینا رو نگرفته، این پسرا از استاداشون یاد میگیرن...

جالبه تو اسلام ی چیزی هست به نام مهریه که ب عربی میشه صداق، صداقت یعنی صداقت در گفتار و رفتار...

یعنی اگه کسی رو دوستداری حاضری مالت رو فداش کنی هر چقدر که اون خانوم بگه؟

متاسفانه این مهریه الان با اون مهریه قدیم یکم فرق داره... ولی محکم کاریه خوبی برای ما زنا هست که ببینیم که طرفمونه

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

مواجه شدن با واقعیتی بنام خرج

ندارن پول خرج کنم و حقم دارن ،توقعات دخترا هم زیاد وسنکین شده

همممه چیز میخوان، طلا ماشین خونه بنام و احتمال دادن مهریه و....

تو همین سایت مرتب خانما توصیه میکنم که خرج کنن براتون ارزش بتون بدن،وظیفشونه و....

پسرهم وظیفه خودش نمیدونه پول باسختی جمع شده را بده به کسی، پس رو میاره کم کم به زن صیغه‌ای و....

سراسر زندگی من معجزه بود 
یعنی چجوری؟

فک میکنی پسرا گرگن تو بره ای

فک میکنی میتونن ولسه زندگیت تصمیم بگیرن

فک میکنی یکی قراره بیاد مرد رویاهات بشه و خوشبختت کنه

نه

هیچ مرد رویایی وجود نداره

پیشرفت کن مستقل باش بعد که وارد رابطه با کسی شدی یا ادامه میدی یا نمیدی ولی نهایتا آسیب نمیخوری یا دامنه ش خیلی خیلی محدود تر از چیزیه که الان داری تجربه میکنی

استقلال فکری، استقلال مالی

این دو تا تو رو از فاز قربانی بودن خارج میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
رونالدو هنوز جورجینا رو نگرفته، این پسرا از استاداشون یاد میگیرن... جالبه تو اسلام ی چیزی هست به ...

دقیقا منم مخالفش بودم ولی جدیدا فکر میکنم با این نامردی پسرا بهترین محکم کاریه

خب میخوام بهت یه راهی بگم خودم بهش رسیدماااا ک میگم 

پسرا میرن جلو میرن جلو میکشن عقب دوباره میرن جلو‌میرن جلو میکشن عقب 

مدلشونههه 

اگر دختر جذابی باشی ک روش پسرا رو بلد باشی این کاری ک میگمو میکنی اگه میخوای دلبر باشیو همیشه اون بیوفته دنبالت : 

وقتی اومد جلو جلو جلو تووو عقب باش کم باش میدونی چی میگم؟ 

وقتی اومد عقب عقب تو متعادل باش ( نه کم باش نه زیاد ) 

وقتی دوباره اومد جلو ی جلو دوباره کم باش

اومد عقب دوباره متعادل 

کلا واسه هیچ پسری نباید ۱۰۰ خودتو بذاری 

کم باش یعنی ۱۰ درصد خودتو بذار 

متعادل یعنی ته تهش ۶۰ درصد خودتو 

اگه دختری باشی ک ندونه چیکار کنه تو این شرایط با پسر میدونی چیکار میکنه و پسرام از این تایپ دخترا خیلی بدشون میاد : 

میان جلو میان جلووووو دختره هم پا ب پاش میره جلووو ۱۰۰ خودشو میذارههه پسره میاد عقب دختره اما همچنان جلوعه و تازه ناراحته اقا چرا رفته عقب اصرار میکنه بهش چیشده چرا مثل قبل نیستی پسره زده میشه 

دوباره شاید بیاد جلو این دختره ۲۰۰ درصدد خودشو گذاشته حالا براش 

از نظر پسرا همچین دخترایی خواستنی نیستن 

نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه

منتظر نی نیی…….🥹💖