2777
2789

دخترم ۷سالشه بدون من پیش کسی نمیمونه قبلا کوچیکتر بود خوب بود میموند پیش خاله وعمه ولی الان گریه میکنه میگه هرجا میری من بیام  دلم برات تنگ میشه . ۳ساله تابستونا میفرستمش ژیمناستیک  خيلي دوس  داره ولی من باییید باشم وگرنه نمیره گریه میکنه ۱ماهه میرفت منم می‌نشستم  ولی یهو دیدم گریه میکنه میگه نمیرم پیش مربی همینجا  کنار من ورزش میکنه یهو گریه میافته . باهاش هرچی صحبت میکنم  میگه نمیدونم یهو گریه ام میگیره  

تورو خدا کسی تجربه ای داره بیاد کمکم کنه؟؟

با این حساب مدرسه هم نمیمونه بدون من

امسال پیش دبستانی تا عید باعلاقه رفت بعدعید  دیگه نرفت همش گریه و من توحیاط نشستم😞😞

عدم اعتماد به نفس و مهر طلب بودن بهتره ببربش مشاوره

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

وابستگی داره بهت و این خیلی خوب نیست حتما ببرش مشاوره یکی دو جلسه بره اوکی میشه 

پسر قشنگم🐣 جوری بزرگت میکنم که فکر نکنی چون پسری میتونی هر غلطی دلت خواست بکنی☺️🫶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم همینطوره ، پارسال بعد از عید شاید سه چهار روز رفت پیش دبستانی مدرسه ، همش میگفت نمیرم و واقعا مریض هم شد

امسال کلاس اول بود ولی منو اگه نمی‌دید گریه می کرد

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 

امروز بامن اومد رفتم آرایشگاه برای فردا نوبت رنگ ولایت گرفتم 

الان گریه میکنه میگه من باهات بیام دلک تنگ میشه 

قراره خاله اش بیاد پیشش  به خاله اش هم خیلی علاقه منده دوسش داره باز گریه میکنه

اتفاق جدیدی براش نیفتاده؟ورود خواهر و برادر جدید به خانواده تون؟مثلا یه بار دیر دنبالش رفته باشی،یا اتفاقی که استرس بهش وارد کنه؟

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

لطفا لطفا و لطفا اشتباه منو مرتکب نشید 

حتما با روانشناس کودک در میون بزارید 

اضطراب جدایی داره احتمالا 

پسر من امسال به خاطر همین مسئله مجبور به استفاده از دارو شد کلاس اول به قدری بهش بد گذشته الان فقط میگه یاد مدرسه میافتم حس بدی دارم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

الان با بازی درمانی مشکلش حل میشه اما دیر ببری اضطرابش براش میشه غول انوقته که فقط باید بجنگی

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عدم اعتماد به نفس و مهر طلب بودن بهتره ببربش مشاوره

بله اعتماد به نفسش کمه وبشدت ترسو هست متاسفانه   واینکه خیلی ساکته بیرون  هربلایی سرش بیارن نمیتونه دفاع کنه . من خیلی باهاش با آرامش صحبت میکنم وخواسته هاشو برآورده میکنم  ولی بدترشده

لطفا لطفا و لطفا اشتباه منو مرتکب نشید  حتما با روانشناس کودک در میون بزارید  اضطراب جدا ...

وای خدای من

منم خییلی نگران مدرسه اش هستم خییلی اذیت شدم همش حالم بدبود صبح تاسر در کلاس میرفت شروع میکرد اشک می‌ریخت افتضاح . کلا  دخترمن اهل گریه نیست  فقط برای جدایی ازمن گریه میکنه 

به این سن رسید یکلحظه تو خونه تنها نموند من برم تو حیاط.  میترسه میاد همرام. حمام میرم میاد پشت در میشینه میگه زود بیا