2777
2789
عنوان

اطلاعات از نیروی هوایی ارتش تهران دارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 57 پست
شاید هم فک کرده من گاگولم ک بعدش بگن نمیتونی بری😑 اهان ک اینطور متوجه شدم کاملا مرسی  ...

کلا خیلیا این شکلی فکر میکنن بعدش میگن وقتی ازدواج کنه دیگه کاری ازش بر نمیاد مجبوره زندگی کنه و ... فکر میکنن پایه دروغ بچینن کار خوبی کردن

نه بلا به دور خودمم نیستم 😂

کلا خیلیا این شکلی فکر میکنن بعدش میگن وقتی ازدواج کنه دیگه کاری ازش بر نمیاد مجبوره زندگی کنه و ... ...

اره دقیقا بعدش کاری هم ساخته نیس واقعا باید بسوزی وبسازی ، مرسی بابت اطلاعاتی ک دادی عزیزم

وا پس کیع😑😂

اینهمه اطلاعات از هوااومده؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دقیقا بعدش کاری هم ساخته نیس واقعا باید بسوزی وبسازی ، مرسی بابت اطلاعاتی ک دادی عزیزم وا پس کی ...

عزیزم من راجب مسائل شخصیم دوست ندارم زیاد اطلاعات بدم😅 

وظیفم دونستم که فقط راهنمایی کنم وقتی دیدم کسی اونقدر سر در نمیاره 

پدرم نظامی هستن

عزیزم من راجب مسائل شخصیم دوست ندارم زیاد اطلاعات بدم😅  وظیفم دونستم که فقط راهنمایی کنم وقتی ...

بله درسته حق باشماس💖

ب هرحال ممنونم بابت اطلاعاتت کمک کننده بود مرسی🙏🏻🙏🏻💞

خیلی هم عالی سایشون مستدام

بله درسته حق باشماس💖 ب هرحال ممنونم بابت اطلاعاتت کمک کننده بود مرسی🙏🏻🙏🏻💞  خیلی هم ع ...

کاری نکردم ممنون 

امیدوارم تصمیم درستی بگیری و عاقبت بخیر بشی♥️

کاری نکردم ممنون  امیدوارم تصمیم درستی بگیری و عاقبت بخیر بشی♥️

مرسی عزیزم همچنین شما💖🌸🙏🏻

من تصمیمم اینه ک قبول نکنم

نظر شما چیه؟

مشاوره هم رفتم گفت ک با ادمی ک هم رشته خودتع موفق تری 

مرسی عزیزم همچنین شما💖🌸🙏🏻 من تصمیمم اینه ک قبول نکنم نظر شما چیه؟ مشاوره هم رفتم گفت ک با ادم ...

من که واقعا فکر نمیکنم درست باشه که من جای کسی تصمیم بگیرم  چون اگه بگم نه یا آره و از اونجا که از اینده خودمم خبر ندارم چه برسه به دیگران عواقبی ممکنه داشته باشه😅

ولی چون نظرمو خواستید میگم  ولی صرفا نظر بر این اساس تصمیم نگیرید اگه قصد ازدواج داشتم😁 هر شغلی سختی هایی داره و از اونجا که من سختی های اینو با تمام وجودم لمس کردم و حس میکنم نمی ارزه علاوه بر اینا من حس میکنم حقوق این ارگان ها کمه و حداقل در سطح توقعات و خواسته های من نیست و نمیخوام سی سال دیگه خودم و بچه های  نداشتم تو این موقعیت زندگی کنن اصلا دلم نمیخواد با کسی ازدواج کنم که به ارتش؛ نیروی انتظامی سپاه و این ارگان ها مرتبط باشه 😁 بازم این نظر منه

خب خداروشکر که شما عاقلی مشاوره هم رفتی نمیخوام بگم این همه چیزه ولی فکر کنم شما دکتری؟ درسته؟ به نظرم آدم بهتره با کسی که تقریبا موقعیت اجتماعی نزدیکی به خودش داره ازدواج کنه و شما از حقوقت تا احترام و فرصت های شغلیت تو جامعه از یه نظامی بالاتره

من که واقعا فکر نمیکنم درست باشه که من جای کسی تصمیم بگیرم  چون اگه بگم نه یا آره و از اونجا که ...

درسته ، نظرتون بر این اساس ک تجربه ای داشتین و تو زندگی درک کردین برام مهم بود، ممنونم بابتش🙏🏻💖

ارع دقیقا حقوقش همین برای خوده شخص کفایت کنه شاید و دربرابر اون سختی کار اصلا ب چشم نمیاد

دقیقا منم اصلا خوشم نمیاد 😄👌🏻

بله من پزشکم ، مرسی نظرلطفته گلم💖

اره کلا ب جز خودم حرف های شما هم همون حرفهای مشاوری ک رفتم بود ک میگف باید با هم رشته خودت یا دکتر یا داروساز یادندون 

چون راه رفتن اوکیه و درک دارین از شغلتون

وحرفهاتون خیلی کمک کننده بود بازم دوباره خیلی مچکرم🌸 

و نتیجه میگیریم بهترین تصمیمو گرفتم😄

ببخشید طولانی شد نمیتونم مختصر بنویسم🤣

نه این چه حرفیه مرسی بابت اینک تایم گذاشتی و توضیحاتتو دراختیارم قرار دادی

واقعا ممنونم خیلی ازت🙏🏻💖🌸

امیدوارم موفق باشی 

درسته ، نظرتون بر این اساس ک تجربه ای داشتین و تو زندگی درک کردین برام مهم بود، ممنونم بابتش🙏🏻💖 ...

انشالله هر چی به صلاحته رخ بده کاری نکردم🙂♥️

بله دیگه از اونجا که هدفتون مهاجرته باید کسی پیدا کنید تو این راه همراهتون باشه انشالله موفق باشید♥️

انشالله هر چی به صلاحته رخ بده کاری نکردم🙂♥️ بله دیگه از اونجا که هدفتون مهاجرته باید کسی پیدا کنی ...

قربانت همچنین عزیزم💞

دقیقا👌🏻👌🏻

انشالا موفق باشی عزیزم

و بهترینها نصیبت شه🌸

خیلی خیلی خوشحال شدم از همصحبتی باهات