2777
2789
عنوان

اطلاعات از نیروی هوایی ارتش تهران دارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 57 پست
گرایش اش چیه؟ جنگ الکترونیک؛ مکا ترونیک؛ هوا نوردی؛ تعمیر و نگهداری ...؟ هر چی هست مربوط به برج و ...

نمیدونم خاهر😑😂

من اصن باهاش حرف نزدم ک

بابام میدونه

اونم دارم وانمود میکنم مهم نیس حرفشو نزنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی جان کسی که دقیق نمیدونید مدرک تحصیلی اش چیه و چه گرایشی خونده خواستگار محسوب نمیشه زیاد خودت را ...

به خوانوادم گفته

هربارم میرم بیرون میبینمش

فقط باید از پدرم بپرسم یاداییم

البته من هدفم ی چیز دیگس جدی نگرفتم هنوز

قطعا نیروی هوایی ارتش پرسنل خدماتی و نظافتچی  هم داره که به هر حال کارمند نیروی هوایی محسوب میش ...

دوست  داییمه 

قطعا ادم دره پیتی نیس درحد نظافت چی

😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نمیدونم میخونی یا نه 

ولی استخدامیشون دو جوره یا از طریق گروهبانی دیپلم دارن یا از طریق دانشگاه افسری وارد میشن که افسر میشن

بعدا هم میتونن تو هر درجه‌ای باشن با تحقیق لیسانس بگیرن رتبشون بره بالا حقوق کمی داره مزایا اینه خونه نظامی میدن و پول اب و برق اینا نداره اگه باشه جزئیه بیمه خوبی هم داره

اکثرشون اخلاق خوبی ندارن؛ سیگاری زیاد دارن؛  آدمای خشکی هستن نمیگم همه ولی شامل یه جمعیت زیادیشون میشه و ۹۹ درصدشون حداقل یکی از اینا هستن

حقوق زیادی ندارن این شهر اون شهر زیاد دارن ممکنه منتقل شی به یه شهر غریب و دوری و .... و ممکنه یک بارم نباشه یا با توجه به شانس و بخش کاری همیشه تو یه شهر مستقر باشی

یه سری شهر خاصم پایگاه دارن پس امنتخابا محدود میشه 

و ۹۹ درصد باید ۵ سال مناطق محروم گرمسیر بگذرونن مثل مسجدسلیمان؛ ماشهر و ...

محیط زندگیشون به نسبت شهر ولی امن تره و بچه ها راحت تر میتونن برن بیرون تو پایگاهم امکانات متوسطی مثل باشگاه کلاس داره و شهریه ایناشم به نسبت ارزون تره ولی کیفیتم ممکنه پایین تر باشه

مزایا خوبم که فرمانده های اصلی دارن که سالها وقت باید بزاری که بشه یا نشه 

مزایا کاری خلبانام بالاعه به نسبت ولی خب پرواز دارن و خطر کاریشون بیشتره

باز خودت باید تصمیم بگیری ولی به نظر بنده موقعیت شغلی آنچنانی نیست و از اونجا که کاملا رسمیه خودتم میگی میخوای بری خارج ازدواج با نظامی باید قید خارج بزنی هر پنج سال یه بار اونم با اجازه این حرفا میتونن از کشور برن بیرون

نمیدونم میخونی یا نه  ولی استخدامیشون دو جوره یا از طریق گروهبانی دیپلم دارن یا از طریق دانشگا ...

مرسی گلم بابت توضیحات مفیدت خیلی کمک کننده بود مخصوصا اینک پنج سال یبار میشه رف خارج😑😑چقدر بد پس حتما کنسل شد

و اینک ۵ سال مناطق محروم مسجد سلیمان واینها ینی باید هی پاشیم اینوراوندربریم اگ مثلا من قبول کنم یااون یارو تنها بره؟؟

اره ادم خشکیه سیگاری هم احتمالا باشه 

الان همه سیگار میکشن

میتونم بدونم اینهمه اطلاعاتو از کجا دارین شما؟؟

مرسی گلم بابت توضیحات مفیدت خیلی کمک کننده بود مخصوصا اینک پنج سال یبار میشه رف خارج😑😑چقدر بد پس ح ...

اره تا زمان بازنشستگی پنج سال یه بار پنج سال بعد بازنشستگی آزاده فکر کنم بازم شاید بستگی به بخشی که بوده باشه داشته باشه یه سری بخشا سختگیری بیشتره

نگاه پنج سال گرمسیری همه باید برم اون کسی که نظامی میتونه اصلا مجردی گذرونده باشه تموم شده باشه یا پنج سال زمانی که متاهله بره اجباری نیست با خانواده ولی کی میتونه پنج سال بدون زن و بچش بره شهر غریب و گرمسیر؟! من راستش فقط یه نفر اینجوری دیدم😃

نه خب سیگاری حتما دلیل نیست هر کی خشک باشه سیگاری ولی زیاد دارن و ۹۹ درصد اخلاق خشک و بی انعطاف 

تجربیات شخص خودمه پس اگه یه درصد شک داری من اطمینان میدم همش درسته 😁

اره تا زمان بازنشستگی پنج سال یه بار پنج سال بعد بازنشستگی آزاده فکر کنم بازم شاید بستگی به بخشی که ...

چقدر بد ، پس چطوری مادرش ب مامانم گفته میرن خارج دوتایی زندگی میکنن مشکلی نداریمم باخارج رفتن دخترت😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

احتمالا اون پنج سالو گذرونده خداکنه ک گذرونده باشه وگرنه بدبخت کسی ک بخاد بره بااین اونجاها

من ک نیستم 

واینک ی سوال پنج سال توی یه شهر یاادن پنج سالم دربه دری واین ور و اون ور؟همون اخلاق خشکو میگم کلا همگی همینطورن 🙁؟جدی؟؟ چ خوب 

شماالان مشکل نداری باهمسرتون؟ باشغلش؟ اخلاقش واینها 

نمیشه خونه عادی زندگی کرد فقط باید زف خونه نظامی یادلبخواهیه؟؟

یا مادرش بنده خدا اطلاع نداره یا چرت گفته 😬

دیگه گرمسیرم گذرونده باشه بازم احتمال داره بره شهرای دیگه 

دربه دری که نداره ارتش خودش خونه میده هر جا بری فقط ممکنه مثلا یکی تو ۳۰ سال خدمت تو ۵ تا شهر زندگی کنه یکی یه دونه یکی دوتا متغیره بسته به درجه؛ قسمتی که خدمت میکنه اینا

من گفتم همه نه ولی اکثرا چرا چون شغل رو روحیه آدم تاثیر میزاره و آدمام شغل متانسب با روحیشون انتخاب میکنن الان میری میبینی هنرمندا شنیدی میگن روحشون لطیفه و اینا نظامیا خشک ترن چون تو محیط جدی هستن و اینکه اکثرشون آثا بالا سر دارن و هی باید بگن چشم اعصاب ندارن

میشه خونه عادیم زندگی کرد ولی اکثرا خونه مفت ول نمیکنن برن بیرون پایگاه اجاره خونه بدن مگه خونه داشته باشن که بعضیا بازم نمیرن

من خداروشکر همسر ندارم اونم از نوع نظامیش 🤣

یا مادرش بنده خدا اطلاع نداره یا چرت گفته 😬 دیگه گرمسیرم گذرونده باشه بازم احتمال داره بره شهرای د ...

شاید هم فک کرده من گاگولم ک بعدش بگن نمیتونی بری😑

اهان ک اینطور متوجه شدم کاملا مرسی 

اره کلا شغل ادما روی روحیه و زندگی شخصیشون تاثیر میزارع

همون وقتی خونه مفت هس کجابرن بعد فک کنم خونه هاشونم داغون باشه هرچی حالا

عه پس چرا گفتی تجربه شخصی خودمه

نکنه خودت نظامی😑😂