2777
2789
عنوان

بارداری دوقلویی لطفاً جواب بدین

119 بازدید | 14 پست

من سونو آنومالی رفتم یه قل اوایل ۱۷ هفته بود یه قل آخرای ۱۶ هفته گفت هر دو دختر 

من لتروزول مصرف کرده بودم روز تخمک گذاری اقدام کردم اونقد هم علائم نداشتم و قیافم تغییری نکرده فکر میکردم یکیش پسر باشه سونو هم رو اندام تناسلی زوم نکرد قسمت های دیگرو بررسی کرد

توروخدا میشه بگین قطعیه جنسیتشون؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حتی رژیم هم رعایت کرده بودم

سلام عزیزم  ببخشین میشه جوابمو بدی  لتروزول برا پسر زایی مصرف کرده بودی یا مشکل داشتی؟   راستی رژیم رو بهت بگم شوهرت باید گرم باشه و خودت قلیایی! نه اینکه گرم بکنی  قلیایی مثله گوجه   پرتقال  فلفل دلمه  پرزردآلو   سبزیجات   قرص فلوکونازول خوردی ؟ قلیایی میکنه   جوش شیرین رو قبول ندارم اسپرمها رو میکشه مخصوصا پسر    منم با اینهمه تحییق از چند ساله پیش تازه اینها رو فهمیدم

من جوش شیرینو از دکترم پرسیدم گفت بله میتونی استفاده کنی

جوش شیرین چند وقت قبل  ولی زمان اقدام اسپرم رو میکشه  من سر دختر اولم جوش شیرین زدم دختر شد    دومی هم که دختر شد  البته سقط شد موندم حالا چکار کنم دیگه   بازم اعتماد به قلیایی ندارم   کاش خودم یه فولیکول داشتم نیاز به لتروزول نبود   از لتروزول دیگه میترسم  باورت میشه!

من تو غربالگری دوم جنسیت رو گفتن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
برای پسرزایی

آهان  پس مشکلی نداری  من فولی بالغ ندارم   مثلا ۱۵ ماه میرم اصلا فولی بالغ ندارم  کلا پریودیمم با دارو هست   مثلا فردا ۱۵ پریودم هست میرم سونو ولی میدونم فولی ندارم   مجبورم ماهه بعد لترورول بخورم   کلومفین هم میگن دختر زایی داره   آی وی اف هم انجام دادم ۲تا پسر شد کاشتم یکیش هم نگرفت   

برای پسرزایی

آخ کاش یه فولی خودم داشتم   😔 یه ماما گفت این داروها فولی رو بزرگ میکنه و باعث میشه اسپرم دختر بچسبه بهش البته مندیدم بعضیهادبادلتروزول پسر شده فک کنم اسپرم شوهرشون خیلی قوی هست اونها

2810