2777
2789
عنوان

از چه سنی بچه هاتون نسبت فامیلی رو تشخیص میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 22 پست

من دخترم خیلی زود طوریکه حتی ی بارم اشتباه نگفت و همه براشون عجیب بود فک کنم 2تا 3 سال قشنگ عمه دایی اینارو میگفت و نسبتارو کاملا بلد بود چون زود هم شروع به صحبت کرد ولی خوب نسبتارو واقعا حتی توسن کم هم درست گفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبول دارم...درست میگید...ولی خب اذیت میشم

ولی با اذیت و فکرای منفی فقط خودتون رو نابود و افسردگی رو به خودت نزدیکتر می‌کنی..من یک راه حل دارم برای خودم همیشه جواب میده..اینکه جاهایی به خنگولک بازی بچه هام میرسم سریع سلامت بچه میاد در ذهنم اینکه خدا رو شکر که خدا تن سالم بهش داده.خدا رو شکر بچه منم مدرسه می‌ره.خدا روشکر بابت کارهای دیگه.ای وای اگر یک بچه اوتیسم و عقب‌مانده داشتم بدبخت بودم زندگیم به فنا بود..اگر بچم یک قطعه کوچیک بدنش مثلا حتی یک بند انگشت سالم  نبود چکار میخواستم بکنم و چقدر فکرای بدتر تو ذهنم می‌گذشت اینکه دیگه یه ذره ضریب هوشیه بالا و پایینه که به مرور زمان درست میشه

ولی با اذیت و فکرای منفی فقط خودتون رو نابود و افسردگی رو به خودت نزدیکتر می‌کنی..من یک راه حل دارم ...

ممنونم  عزیزممم حرفاتون امیدوار کننده بود واقعا❤️

ببین این تصویر که فرستادم بدبخت داره دق سلامت بچشو میخوره ..این فکرش کجا و شما فکرت کجا .شما دنبال عمو خاله بازی ای ایشون مشکوک به سلامت و داره نابود میشه ..خودت قضاوت کن کدام بهتره