2777
2789

سلام بچه ها

یه پسر دارم ۷سالشه، قران یه ۱۰ سوره حفظه، شاگرد اول پیششون بوده، ایه الکرسی حفظه، شعر سعدی و حافظ راحت حفظ میکنه ولی تو نسبت های فامیلی بنظرم خیلی کنده!!!

بچه هاتون تو چه سنی یاد گرفتن مثلا عمو و عمه های باباشون کیان...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاد میگیره..میگی زرنگه دیگه .ببین گلم بچه با بچه متفاوت هست همه مثل هم نیستند بچه خودتون رو با بقیه مقایسه نکنید .مثلا من دخترم ۱سال و می‌کشه و فوق‌العاده باهوش .زرنگ و...ولی هر چی اسمشو صدا کنی ریلکشنی ندارد ..یکسری ها گفتن کم شنوا و یکسریا گفتن اوتیسم.اوتیسم که نیست چون بچم نابغه و کم شنوا هم نیست حتی صدای ویبره گوشی رو متوجه میشه منم موندم چرا با اسمش اینطوریه حرص میخورم اما تازگیا دیگه اهمیتی نمیدم

من بهم میریزم، میشینم اسم عموها رو براش میگم ، بعد از یه ساعت میگم بگو میگه بلد نیستم

داداش من هنوز هم زن داییام و بچه های داییم رو از هم تشخیص نمی‌ده براش مهم نیست پس حفظش نمیکنه 

نگران نباش

اینا رو بچه ها تو تعامل یاد میگیرند... هرچی. تعامل بیشتر باشه بیشتر یاد میگیرند من بچگی خونه مادر بزرگم کنارمون بود  همیشه باهاشون در ارتباط بودمتشخیص میدادم ولی زمانی که ابجیم اومد ما دیگه باهاشون ارتباط نداشتیم  تشخیصشون نمیداد و حتی نمیدونست کین😂😂

2810