2777
2789
عنوان

مدرسه شاهد

173 بازدید | 16 پست

سلام

من میخام پسرمو کلاس اول ابتدایی ثبت نام کنم مدرسه شاهد ولیکن باید جانباز و ایثارگر باشیم مثل اینک

پدربزرگ همسرم جانبازه ک عموی پدر خودمم میشه 

از طرفی هم شنیدم باید نظامی باشیم حالا برادرمم نظامیه برادرشوهرمم همینطور توسط اینها میشه شاهد ثبت نام کرد؟

بله

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم راهنمایی شاهد بودم با امتیاز پدرم که معلم بود اره دیدم که یه نفر پدر بزرگش جانباز بود یکنفر دیگه هم از دوستام دایی اش جانباز بود بستگی دارع به امتیاز ها و و چقد متقاضی داشته باشه

اون آدمی که بهش خیلی نیاز داشتم،بهم یاد داد من به هیچکس نیاز ندارم(:🦋💙

📌 این گروه از دانش‌‌ آموزان مجاز به ثبت‌نام در مدارس شاهد هستند

▫️فرزند شهید

▫️فرزند جانباز 70 درصد و بالاتر

▫️فرزند آزاده

▫️فرزند جانباز 50 تا ۶۹ درصد

▫️فرزند جانباز ۲۵ تا ۴۹ درصد

▫️دانش‌آموز جانباز

▫️فرزند جانباز تا ۲۵ درصد

▫️خواهر و برادر شهید یا جانباز ۷۰ درصد و بالاتر

▫️نوه شهید یا نوه جانباز ۷۰ درصد و بالاتر

▫️فرزند جهادگر بسیجی و یا جبهه مقاومت

▫️فرزند رزمنده نظامی یا وظیفه

▫️نوه آزاده

▫️نوه جانباز با هر درصدی

▫️سلاله (نتیجه) شهید

▫️فرزند همسر شهید یا جانباز ۷۰درصد به بالا

▫️نوه رزمنده

▫️خواهرزاده و برادرزاده شهید یا جانباز ۷۰ درصد به بالا

▫️حافظان قرآن کریم

▫️حائزین رتبه اول تا سوم در مسابقات سالانه حفظ، مفاهیم، قرائت قرآن و نهج‌البلاغه آموزش و پرورش در سطح منطقه‌ای، استانی، کشوری و بین‌المللی.

▫️حائزین رتبه اول تا سوم در مسابقات فرهنگی، هنری، ورزشی و علمی دانش‌آموزان منطقه‌ای، استانی، کشوری و بین‌المللی

▫️فرزند کارمندان رسمی و پیمانی آموزش و پرورش و بنیاد شهید.

▫️فرزند یا نوه خیر مدرسه‌ساز

‌ـــــــــــــــــــــــــ

#کـانـالـ_پویش_فـرهـنـگـیـانـ‍ 

نظامی و جانباز و شهید و ایثارگر باید پدر یا پدربزرگ باشه. فرهنگی هم امیتاز داره  میتونی به عن ...

هر ۵ میلیون کمک یک امتیازه.در واقع پول یه مدرسه رو باید کمک کنی تا امتیاز خوب بگیری.اکثر بچه ها امتیازای بالای ۵۰۰ دارن

پدر بزرگ خود بچه امتیاز داره.ولی فکر نکنم پدربزرگ پدرم حسابشه ولی در کل شاهد انقد شاگرد برمیداره که ...

دعا کنید دختر من شاهد قبولش کنن کلاس هفتم دارم دیوانه میشم نمیخام جای دیگه ببرمش

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
2810