2777
2789
عنوان

برای بارداری طب سنتی خوبه یا داروشیمیایی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 24 پست
ینی طب سنتی خوب نیس؟

نه

من ندیدم کسی جواب بگیره

به نظرم فقط وقت تلف کردنه،اخرشم طرف میره دنبال پزشک و داروی شیمیایی یا عمل

به هرحال این تشخیص پزشک هست که میفهمه دقیقا مشکل چیه و راه حلش چیه

ینس استرس یه آزمایش و دکتر رفتن از استرس اینکه ممکنه بدون درمان کلا بچه دار نشی بد تره؟ نمی‌دونم وا ...

اره واقعا کاش زودتر میرفتم 

خبر از آمدنت من که ندارم تو ولی جان من تا نفسی مانده خودت را برسان🥺میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستید🥺❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه واسه بارداری فک کنم خوب نباشه جفتش باهم

امتحان کن.

دکتر سنتی برام روغن  سیاهدانه گفت برا فیبروم رحم .بردم نشون دادم دکتر زنان،شیافتش رو برام نوشت .گفت احتمال داره از عطاری بگیری آلودگی داشته باشه.

جفتشون برو بعد خودت انتخاب کن

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
عزیزم تو اول برو دکتر ببین مکلت از چیه شاید اصلا تخمک آزاد نمیکنی ،شاید شوهرت اسپرم نداره یا ضعیف د ...

اره میرم حتما 

ولی کیت تخمک گذاری ک چن دفعه زدم دوخط میشد 

و پریودمم منظم

خبر از آمدنت من که ندارم تو ولی جان من تا نفسی مانده خودت را برسان🥺میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستید🥺❤️
نه من ندیدم کسی جواب بگیره به نظرم فقط وقت تلف کردنه،اخرشم طرف میره دنبال پزشک و داروی شیمیایی یا ...

اره منم شنیدم ک خیلی طول میکشه 

منم دیگه واقعا تحمل ندارم بیشتر از این طول بکشه ترجیحم بیشتر شیمیاییه چون میگن زودتر جواب میده

امتحان کن. دکتر سنتی برام روغن  سیاهدانه گفت برا فیبروم رحم .بردم نشون دادم دکتر زنان،شیافتش ر ...

باشه عزیزم ممنون

عزیزم طب سنتی خوبه اول اینو امتحان کن بعد اگر نشد که حتما میشه اگر زیر نظر پزشک طب سنتی باشه نه عطار،بهت خانم دکتر الهام اختری که متخصص طب سنتی هست استاد دانشگاه و گرایش زنان و زایمان و نازایی هست معرفی می کنم تو تلویزیون هم صحبت کردند پیج اینستا و تلگرام دارند خودتم یه سرچی بکن تو نت،اگر تهرانی درمانگاه بیمارستان پیامبر اکرم هستند ویزیت آنلاین هم دارند تهران نباشی خیلی  ها نتیجه گرفتند اکثرا خانم دکتر استوری می کنه ،منم برای خیلی از مشکلاتم جواب گرفتم که دکترای شیمیایی گفته بودند اوکی نمیشه با دارو ،این تبلیغ نیست چون نیازی به تبلیغ نداره آنقدر کاربرده و معروفه،منم هدفم خیر خواستن و کمک به همنوع هست  انشالله نتیجه گرفتی ما رو هم دعا کن من برم نماز بخونم و لا لا

اره میرم حتما  ولی کیت تخمک گذاری ک چن دفعه زدم دوخط میشد  و پریودمم منظم

اها پس احتمال زیاد شوهرت ضعیف باشه 

میتونی قرص کلومفین مصرف کنید هم خودت و هم شوهرت فقط این قرص خیلی زود باردار میکنه اما بچه نود درصد دختر میشه من خودم دوتا دختر دارم با این قرص

عزیزم طب سنتی خوبه اول اینو امتحان کن بعد اگر نشد که حتما میشه اگر زیر نظر پزشک طب سنتی باشه نه عطار ...

ممنون عزیزم حتما پیجشون رو نگاه میکنم