2777
2789

کدومش خوبه ؟

چن ساله ک اقدامم ولی نمیشه 

دکترم نرفتم فقط در حد سونو و اینا ک کیست ریز داشتم 

محیط دکترم بهم استرس میده 

نمیدونم چیکارکنم

حالم خیلی بده

خبر از آمدنت من که ندارم تو ولی جان من تا نفسی مانده خودت را برسان🥺میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستید🥺❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز چند ساله اقدامی دکتر نرفتی ؟

شاید لوله هات بسته س؟شاید همسرت واریکوسل داره؟ شاید تخمک هات ضعیفه ،شاید اسپرم ضعیفه ،شتسد اسپرم حرکت نداره 

شما قصد نداری بری بفهمی کدومع علتش؟

قطعا دارو دیگه خودت که داری شرح حالت رو میگی 

ینی طب سنتی خوب نیس؟

خبر از آمدنت من که ندارم تو ولی جان من تا نفسی مانده خودت را برسان🥺میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستید🥺❤️
چندساله اقدامی دکتر نرفتی 😐😐😐 یا بچه نمیخوای یا پولش نداری دیگه وگرنه اگر یکسال اقدام کردی نشد ب ...

بچه میخایم 

شرایطشم داریم فقط بیخیالیم

گفتیم طبیعی بشه ولی طولانی شده😔

جفتش با هم.موادی که دکتر طب سنتی میده به دکتر نشون بده.

من برا گوشم میرفتم ،پیش روازاده .یکبار دکتر گوش حلق بینی منو دید گفت اینها چیه؟ گویا دیده بوداز عطاری اومدم .همه رو نشون دادم گفت همشون خوبه فقط نمک رو نخور احتمال داره گوشت فشار داشته باشه

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
دوست عزیز چند ساله اقدامی دکتر نرفتی ؟ شاید لوله هات بسته س؟شاید همسرت واریکوسل داره؟ شاید تخمک هات ...

کلا سخت دکتر میرم و خیلی استرس میگیرم 🥲

ورزش کن گرمی بخور وزن کم کن همین

گرمی میخوریم وزنم کم کردم ولی ورزش نکردم 

باید حتما باشگاه ثبت نام کنم

کلا سخت دکتر میرم و خیلی استرس میگیرم 🥲

ینس استرس یه آزمایش و دکتر رفتن از استرس اینکه ممکنه بدون درمان کلا بچه دار نشی بد تره؟

نمی‌دونم واقعا هر طور راحتی 

فقط هر چقدر سنت بره بالاتر توانایی باروری کم میشه چون تخمک ها ضعیف میشن .اگه دوستان پیش پیگیر بودی خیلی بهتر از الان بود و الان بهتر از دوسال دیگه 

جفتش با هم.موادی که دکتر طب سنتی میده به دکتر نشون بده. من برا گوشم میرفتم ،پیش روازاده .یکبار د ...

اخه واسه بارداری فک کنم خوب نباشه جفتش باهم

گرمی میخوریم وزنم کم کردم ولی ورزش نکردم  باید حتما باشگاه ثبت نام کنم

عزیزم تو اول برو دکتر ببین مکلت از چیه

شاید اصلا تخمک آزاد نمیکنی ،شاید شوهرت اسپرم نداره یا ضعیف داره

شاید خودت چربی اطراف رحم داری یا چسبندگی لوله