2777
2789
عنوان

کسی مثل من بوده؟

119 بازدید | 22 پست

سلام 

من باردارم همش حس می‌کنم قراره بمیرم سر عمل سزارین 

همش فک می‌کنم شوهرم میره اون دوست دخترش ک باهاش بهم خیانت کرد میگیره 

دلم برا بچه هام میسوزه خیلی 

این فکرا طبیعیه؟

منم سزارین دارم هزار تا فکر بد هرروز میاد تو سرم

کلا ارامشو ازدست دادم

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه همچین شوهری باردار شدی خدایی؟لیاقت داره بنظرت بچه بهش بگه بابا؟که اینطوریم داری جلز ولز میکنی بخاطرش🤦🏻‍♀️

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هفته ی چندی؟ سزارین چندمی؟

هفته ۳۶سزارین دوم

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
واسه همچین شوهری باردار شدی خدایی؟لیاقت داره بنظرت بچه بهش بگه بابا؟که اینطوریم داری جلز ولز میکنی ب ...

من سه ماه پیش باردار شدم بخاطر اونم باردار نشدم ناخواسته بود جلز و ولز بخاطر اون نیس بخاطر زحمت هایی ک من کشیدم بعد اون بیاد استفاده کنه و فکر بچه هام ک چی میشن

ولی توکل برخدای مهربان🤲🏼

اجل گشته میرد نه بیمارسخت☝🏻

باید همه چیو بسپاریم به خدا