2777
2789
عنوان

باردارم و چربی هام از حد مجاز بالاتره های ریسکم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مدت واسه کاری اینور اونور دویدم گفتن فعالیتت زیاده وزنت کم شده بچه وزن نمیگیره

نه من وزن گرفتم دکتر گفته بود روزی ۳۰ دقیقه امروز ۳ کیلو اضافه کردم فردا باید آزمایش روتین قند و چربی بدم ببینم چجوریه وضعم

البته وزن بچه رو قرار شد سونوگرافی برم نوبت بگیرم

من هفته دیگه سونو وزن دارم ولی این وضعیت جربی خیلی اسفباره

فک من مثلا 300 و 500 و ایناس! 

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
من هفته دیگه سونو وزن دارم ولی این وضعیت جربی خیلی اسفباره فک من مثلا 300 و 500 و ایناس! 

انشاالله وزن میگیره بستتی و فرنی و آجیل و سیب زمینی و ...اینا خوبه میگن ولی چون چربی داری فک کنم ضرره برات

انشاالله وزن میگیره بستتی و فرنی و آجیل و سیب زمینی و ...اینا خوبه میگن ولی چون چربی داری فک کنم ضرر ...

آجیل که واسه چربی بد نیست درست گفتی

آجیل که واسه چربی بد نیست درست گفتی

نمیدونم اینا رو میدونم وزن میده من آب بالا میاوردم حتی برای آب دور جنین دلستر میخورم،مرغ ،حبوبات خیلی خوبه آب‌پز کن مرغ بخوری ،نون و پنیر حتی اصلا مشکل نداره ،نون و ماست ،اگه مثل من شیر نمیتونی بخوری ،از همه چی بخور اندازه 

نمیدونم اینا رو میدونم وزن میده من آب بالا میاوردم حتی برای آب دور جنین دلستر میخورم،مرغ ،حبوبات خیل ...

راس میگی آره

دلستر که والا شده اب قند حتی مارکای خوب مثل هی دی هم دیگه بی کیفیت شدن اره باید حجم غذامو بالا ببرم

روزی چقدر پیاده روی داشتی؟من روزی ۳ ساعت مجبورم پیاده روی کنم هم دنبال خونه ام هم یکم کار دارم بیرون ...

روزی یکساعت فقط پیاده روی غیر از کارام و کارای خونه اینا

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️
روزی یکساعت فقط پیاده روی غیر از کارام و کارای خونه اینا

😂من کلا خوابم فقط غذا میپزم ظرف میشورم هفته ای یبارم جارو

اخه سابقه زایمان زودرس دارم ازون میترسم تا بکم. کار میکنم دردای عجیب غریب میاد سراغم میترسونتم

۵ وعده در روز چند هفته ای؟

مثلا شیر یا بستنی اینا میان وعده میخورم ولی فکر کنم باید خیلی بخورم تا محبور نشم چذبی و بستنی بخورم

الان مثلا اسموثی با بستنی و میوه و شیر درست میکنم میخورم

سلام دوستم‌‌‌...خوبی تو اون تاپیک صحبت کردیم باهم...گفتم چون ممکنه بحث نامربوط به اون تاپیک بشه اینجا جوابت بدم.‌‌‌ببین من دخترمو بار اول با یه اقدام شدم‌‌....الان سه ساله دومی رو اقدامم حتی ای یو ا هم کردم....عکس رنگی چکاپا ازمایشات همه چی.‌‌‌اوایل اقدام اسپرم کمی تحرکش کم بود که اونم دیگه با دارو و حجامت و سنتی اینا خوب سده الان‌.....ببین ماه پیش وقتی تمام داروها دکتر همه چی گذاشتپ چند ماه کنار تو اوج نا امیدی حامله شدم ولی همون اوایل خونریزی افتادم هنوزم درگیرش هستم سونو اینا میرم و واقعن بیشتر روحی ضربه خوردم‌‌‌...‌اون انتظار طولانیم یک سمت این اتفاق کلن نابودم کرد بیشتر....مخصوصن دخترم چون خیلی این منتظره.....میشه الان که باردارین شما منو حسابی دعا کنی اسمم سمانه...فکر کن خواهر بزرگت هستم‌...دعام کن دوباره باردار بشم دوستم.....انشالله که نی نی نازت رو بغلت بگیری به سلامت و خدا عزیزاتو نگه داره

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا