2777
2789

چیکار کنم؟ هم باید کلی گوشت و کره و لبنیات بخورم واسه وزن گیری هم اینکه انقدر چربیم بالا رفته!! کلسترول

اچ دی ال 

ال دی ال

همه های ریسک!!! خیلی بالاتر از های ریسک

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروتیین بخور

و‌سبزیجات

پیاده روی داشته باش

من بارداری دومم پیاده روی ‌ رژیم داشتم کلی ام وزن کم کردم  بچه ام ۴۳۰۰ دنیا اومد

لوبیا چیتی لوبیا چشم‌بلبلی عالیه

چربی بخوری خودت چاق میشی فقط

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️
پروتیین بخور و‌سبزیجات پیاده روی داشته باش من بارداری دومم پیاده روی ‌ رژیم داشتم کلی ام وزن کم ک ...

الان مثلا اسموثی با بستنی و میوه و شیر درست میکنم میخورم

مجبور نیستی کره بخوری ، ماست کم چرب ،دوغ کم چرب بخور .غذاهای چرب نخور ،سرخ کرده نخور ، اینا مضره&nbs ...

سرخ کرده اصلا نیمخورم روغن هم هر ماه یک بطری از این 800 سی سی ها شایدم کمتر

مجبور نیستی کره بخوری ، ماست کم چرب ،دوغ کم چرب بخور .غذاهای چرب نخور ،سرخ کرده نخور ، اینا مضره&nbs ...

شیر کم چرب تلخه واقعا نمیشه خورد ولی باید بستنی رو حذف کنم فک کنم

شیر کم چرب تلخه واقعا نمیشه خورد ولی باید بستنی رو حذف کنم فک کنم

آره حذف کن بستنی رو . شیر کم چرب چجوری تلخه اخه 😁

انواع میوه ها بخور . اما غذای چرب و قندی نخور 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
آره حذف کن بستنی رو . شیر کم چرب چجوری تلخه اخه 😁 انواع میوه ها بخور . اما غذای چرب و قندی نخور&nb ...

بخدا

یبار بپز میبینی ته مزه تلخ میده

مخصوصا esl ها

پروتیین بخور و‌سبزیجات پیاده روی داشته باش من بارداری دومم پیاده روی ‌ رژیم داشتم کلی ام وزن کم ک ...

روزی چقدر پیاده روی داشتی؟من روزی ۳ ساعت مجبورم پیاده روی کنم هم دنبال خونه ام هم یکم کار دارم بیرون باید انجام بدم البته امروز خونه بودم

روزی چقدر پیاده روی داشتی؟من روزی ۳ ساعت مجبورم پیاده روی کنم هم دنبال خونه ام هم یکم کار دارم بیرون ...

حتیکار خونه هم نمیکنم! پیاده روی بماند

روزی چقدر پیاده روی داشتی؟من روزی ۳ ساعت مجبورم پیاده روی کنم هم دنبال خونه ام هم یکم کار دارم بیرون ...

یه مدت واسه کاری اینور اونور دویدم گفتن فعالیتت زیاده وزنت کم شده بچه وزن نمیگیره