2777
2789
عنوان

باردارم و چربی هام از حد مجاز بالاتره های ریسکم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 32 پست
سلام دوستم‌‌‌...خوبی تو اون تاپیک صحبت کردیم باهم...گفتم چون ممکنه بحث نامربوط به اون تاپیک بشه اینج ...

الهی عزیزم فکر کردم راهنمایی  میخوای نمیدونستم التماس دعا داری!!! 

ان شالله عزیزم به سلامتی هرچه زودتر فرزند سالم و صالحی قسمتت بشه فقط این بار خداهشا تا ماهت بالا نرفته به بچت نگو چون بچه ها زودتر دلشکسته میشن و آسیب روحی بیشتری میبینن از این مدل اتفاقات

چند هفته بودی خونریزی کردی؟ قلب داشت یا نه؟ 

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستم‌‌‌...خوبی تو اون تاپیک صحبت کردیم باهم...گفتم چون ممکنه بحث نامربوط به اون تاپیک بشه اینج ...

راستی عزیزم ناباروری ثانویه یه علت خیلی ساده ولی مهمش عفونت هست که دکترا بهش اهمیت نمیدن!!! درحالی که عفونت نمیذاره اصلا نطفه تشکیل بشه

خودم این تجربه رو داشتم

شما وقتی پریود شدی ده تا کپسول فلوکونازول داشته باش از روز اول پریودت روزی 1 بخور تا روز 10 دیگه بیشتر از روز 10 ادامه نده 

با این روش حتی همون ماه هم میتونی اقدام کنی چون سه چهار روز مونده تا تشکیل نطفه قرص قطع شده و اگر سمیتی داشته باشه از بدنت دفع میشه

امید دارم ان شالله بارداری موفقی داشته باشی

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته