2777
2789

ببین به عنوان کسی که یبار همه راه ها رو رفته دوستانه بهت میگم.ویدیو های تاملند و کلاسینو ببین هم ازمون ماز هم قلمچی بزن از ۶ صبح تا ۱۰ شبم بخون وگرنه قبول نمیشی از من گفتن بود اشتباه های منو نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا هدفتو بذار روی کنکور تیر همین امسال.جوری بخون که انگار میخوای همین امسال بیاری..تمام تلاشتو بکن.هر چی با رتبه بهتری پشت بمونی اعتماد به نفست هم بیشتر میشه.درضمن شاید یه سری قلقا هم دستت بیاد که بهت سال دیگه کمک کنه(به شرطی که واقعا با تمام وجود برای امسال بخونی)بعد از کنکور دو هفته استراحت کن و بعد مثلا سعی کن ۷ساعت بخونی(ساعت مطالعه ات با توجه به توانایی خودت متفاوته ولی سعی کن یه جوری باشه که در حین چالش برانگیز بودن اون قدری سخت نباشه که نرسیدن بهش مدام ناامیدت کنه.مثلا ممکنه تو با ۵ساعت شروع کنی.)بعد اون قدری اون ساعت مطالعه رو نگه دار تا دیگه برات راحت بشه و با توجه به نظر خودت زیادش کن.فقط پیوستگی خیلییی مهمه.حتی اگه ۵ساعت میخونی  اگر هر روز بخونی بهت حس بهتری میده تا این که یه روز ده و روز دیگه ۰ساعت باشه

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)