2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما می‌دونی هر ی میلیونی چقد ب ریال میشه؟ راسته بنظرتون؟؟

هر ملیون سکه میشه ۱۲۸ دلار 

و 

هر دلار امروز ۵۹/۵۰۰

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
خدا لعنت کنه سازنده های این چیزا رو ک جوونا رو دنبال پول مفت انداختن...حالا نه این بازی کلا این بازا ...

چقدر طرز بیانتون زشته 

این همستر‌ ک صرفا جنبه سرگرمی داره هنوز مشخص نیست پول میده بابتش یا ن!!!

جوونام هم زندگی دارن بیکار نشستن منتظر پول همستر‌!

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿
چقدر طرز بیانتون زشته  این همستر‌ ک صرفا جنبه سرگرمی داره هنوز مشخص نیست پول میده بابتش یا ن!! ...

ننشستن! 

به ن کیبردم کم نوشت

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿
خدا لعنت کنه سازنده های این چیزا رو ک جوونا رو دنبال پول مفت انداختن...حالا نه این بازی کلا این بازا ...

شما معلمید ک از شکم سیری این حرفارو میزنی عزیزم

من خودم کار میکنم و در کنار شغل و حرفه ام میخام از گوشی هم پول در بیارم 

ایرادی در این کار نمیبینم

لطفاً نصیحت های گهربارتونو نگه داریدبرای بچه های مدرسه ای ک زیر دست شما تعلیم میبینن تا ب قول خودتون استوار و پرتلاش کار کنن

چقدر طرز بیانتون زشته  این همستر‌ ک صرفا جنبه سرگرمی داره هنوز مشخص نیست پول میده بابتش یا ن!! ...

کجای طرز بیانم زشت بود؟ توهین به شخصی کردم یا فحاشی کردم؟ نخیر جوونا درس و کار و خانواده و وقت و ذهن و چشمشو گذاشتن به امید پولدار شدن با زدن روی یه موش....خیلیا هم از این راه پولدار شدن و مابقی هم الگو گرفتن دیگه مخصوصا سر قضیه نات کوین... بنظرشون درس خوندن و راه انداختن یه کار یا صبحا بیدار شدن و رفتن سر کار  و حتی مدرسه مسخرست چون فقط با ضربه زدن به صفحه گوشی بدون زحمت یا آموزش و استعداد خاصی میشه پولای آنچنانی در آورد....یکم وارد جمع قشر نوجوون و جوونا بشید میبینید اساسا خیلی از اصول اولیه زندگی انسان براشون بی معنی شده بس که زندگی دیجیتال دورشونو گرفته....این سبک زندگی هم فقط تنبل پروره و انسانای بی صبر و حوصله و بدون علاقه به تلاش و زحمت بار میاره و چون میبینن نتیجه میده هم روز به روز داره همه گیر تر میشه

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
اون چیه پروفیت؟

صفحه اول

۳ایکن بالا سمت راست میشه پروفیت

به انگلیسی نوشته