2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجای طرز بیانم زشت بود؟ توهین به شخصی کردم یا فحاشی کردم؟ نخیر جوونا درس و کار و خانواده و وقت و ذهن ...

من خودم ۲۶ سالمه ، ترجیح میدم با عقلم پول دربیارم تا با جسمم

حالا هرکاری باشه ها !

شما فقط راجب یه موش صحبت نکردین ! منم همینطور...

کارای جسمی خستگی میارن پولشم کمه 

مثل کارگرای جامعه ... که همسر خودمم شاملش میشه 

از وقتی از عقلش استفاده کرده ن تنها درامدمون بیشتر شده 

بلکه دیگه خسته هم نمیشه...

کارشم فروش اینترنتی مبل و سرویس خواب هست!

از صبح تا شبم خونس راحته

قبلا مجبور بود واسه چندرغاز پول از صبح تا شب زحمت بکشه

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿
خدا لعنت کنه سازنده های این چیزا رو ک جوونا رو دنبال پول مفت انداختن...حالا نه این بازی کلا این بازا ...

کار به  درست یا غلط بودنش ندارم، ولی قرار نیست کسی با این برنامه ها پولدار شه که 😐😐 کسی همچین انتظاری نداره

پولی که میدن باهاش یه دوچرخه هم شاید نشه خرید، ولی مثلا اگه 10 میلیون دست آدمو بگیره خب آب باریکه ست دیگه، هیچکسم کار و زندگی شو ول نکرده بشینه پای این برنامه ها، وقتی بیکاری انجام میدی، شد شد نشدم نشد، یه تیر توی تاریکیه، همین 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
شما معلمید ک از شکم سیری این حرفارو میزنی عزیزم من خودم کار میکنم و در کنار شغل و حرفه ام میخام از ...

چه ربطی به شکم سیری داره؟ همه در کنار کار و حرفشون دوس دارن درامد دیگه ای داشته باشن من دلم خونه واسه بچه هایی ک تمام فکر و امیدشونو بستن به این بازی...دارم میبینمشون دورم و شده حتی سر جلسه امتحان بیشتر از یه ربع نمیشینن رو برن بزسن به این موش ک روش ضربه بزنن چون بنظرشون پر بازده تر از هر چیز دیگه ایه...اینکارا قشر جوون ما ک باید الان راهشونو پیدا کنن وارد راه جدیدی میکنه دیگه اصلا بنظرشون حتی من معلم عقلم مشکل داره ک توی این شغل موندم چون خیلیا خیلی راحت تر اندازه حقوق چندین ساله منو یک شبه دراوردن...بنظرشون درس و کنکور مسخرست حتی سواد براشون مهم نیست چون بینشون دوستای بلاگری دارن ک از لحاظ مالی خیلی بالان ولی حتی توی برگه های امتحانیشون نمیتونن درست بنویسن...دیگه نمیدونم منظورمو چطور بگم فک نکنید مخالف راحتی و پولدار شدن جوونام...من مخالف این مدلی بار اومدنشونم

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
نه باباااااا  اینجوری باشه همه میلیاردر میشیم خخ

حساب ارز دیجیتال باید داشته باشید حدود چند دلار باید پرداخت کنید 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
بیشتر بخرم بنظرتون؟

نمیدونم کدوم باارزش تره ...

همه میگن پروفیت ارزشش بیشتره ولی هنوز چیزی مشخص نیست 

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿