2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا ک‌وتاه دوسدختر قببلیشو فراموش میکنه؟

مدل رفتاریش با تو جوری میشه که از روی تنهایی و به یاد دوس دخترش یلحظه مهرت به دلش میوفته ولی کم کم حسش از بین میره و عادی و میشه نمیدونم چرا همچین حسی دارم حس شیشمم خوبه نسبتا

واسم مهم نی میاد سرم چی از بچگی زمان قلمچی🫡
این زن جدید پدرشوهرم،با خواهرشوهرام هم بد میشن باهم؟ یا نه و همیشه با هم خوبن؟اگه بد میشن علتش چیه

باهم خوب میشن ولی شاید با تو به مشکل بر بخورن همیشه باید حس خوب. داد و دنبال بد شدن بقیه نبود ولی چون خیلی برات سواله ممکنه به خودت برگرده و از تو حس بد بگیرن

باهم خوب میشن ولی شاید با تو به مشکل بر بخورن همیشه باید حس خوب. داد و دنبال بد شدن بقیه نبود ولی چو ...

الان حسش ب من چیه عزیزم

مگ اونو فراموش نمیکنه مگ ازون متنفرنیست

الان حسش ب من چیه عزیزم مگ اونو فراموش نمیکنه مگ ازون متنفرنیست

میگه که تورو خیلی دوست داره ولی یاد اون هم ممکنه بیوفته اما نباید لهم بریزی همچی و عجول نباشی