2777
2789
عنوان

کسی کتاب خون هس؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 140 پست
سوفله خوری و انبر طلایی لیوان دور طلایی و ظرف یخ هم دور طلایی بگیری خیلی تو سفره شیک میشهالبته استی ...

اره دور طلایی ها خوشگل بودن خداییش 

ابن فروشگاه اینقد سرویس های قشنگی داشت

لامصب گرونن پولم به هیچی نرسید🥺

این سولفه خوری رو خونه نویی برام آوردن چن سال پیش استفاده نکردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دور طلایی ها خوشگل بودن خداییش ابن فروشگاه اینقد سرویس های قشنگی داشتلامصب گرونن پولم به هیچی نر ...

ان شاالله خورد خورد مگیری چینی  هزینه اش سنگین. با همین هزینه ای که کردی بعدا میتونی وسایل دیگه ای هم بگیری. بعدشم جای گرون نرو که بخاطر موقعیت برند اینا گرون بدن. سمت شما و تهران شوش بتونی بری کلی خرید میکنی

اینا هم شیکن اتفاقا به ظرف ها هم میان استفاده کن از مدلای که من دیدم قشنگ ترن 😍دختر چطور دلت میاد استفاده نکنی

ان شاالله خورد خورد مگیری چینی هزینه اش سنگین. با همین هزینه ای که کردی بعدا میتونی وسایل دیگه ای ه ...

یه کارت داشته باشی پر پول بری هرچی میخوای بگیری

یه دختره اومده بود خرید جهیزیه هرچی خوشش میومد برمیداشت من جاش ذوق کردم 

جدی خوبن؟ من استیل دیدم تو بازار 

فک کردم اینا رو بورس نیس 

کدوم فامیلی اورده اینو کاش برا منم از اینا بیارن 😁برا من پیش. دستی ارزون اوردن مرغ خوری ساده کوچیک ...

زنعموم آورد

خاله های شوهرم ارکوپال قدیمی آوردن 

همه رو ریختم تو کارتن دیروز جمعشون کردم 

شوش عالیه برا خرید 

شوهرم میگه جا پارک نیس هرکاری کردم نیومد

زنعموم آوردخاله های شوهرم ارکوپال قدیمی آوردن همه رو ریختم تو کارتن دیروز جمعشون کردم شوش عالیه برا ...

اهان همون پس

اونارو هم نگهدار یه موقع عروسی یا مهمونی بزرگ باشه لازمت میشه

اره خوب کردی رنگ به رنگ هارو جمع کردی

نه اینحارو که نمیگم خونه خودمون که ساختیم با عروسیمون مصادف شد یعنی تمومش کردیم چیدیم عروسی گرفتیم بعدش. 

مادرشوهرم گفت برا پا گشا و سرخونه ای بخاری میگیرم هیچ وقت هم نگرفت بعد یه سال هودمون گرفتیم گفت عع من میخواستم بگیرم چرا صبر نکردید ما هم گفتیم چه فرقی میکنه انگار خودت گرفتی شوهرم مسگفت اول باید پولش خودم میدادم  دیگه

اهان همون پساونارو هم نگهدار یه موقع عروسی یا مهمونی بزرگ باشه لازمت میشهاره خوب کردی رنگ به رنگ هار ...

ماددشوهرت🤣🤣🤣

ولی ما کسی بره شهر دیگه حتما براش می‌بریم .هم از کنار مادرشوهر رفتی دیگه واجبتره با کادو بری 🤣

مادرشوهرم ن ها .اونی کی زنعموم 

وای اینقد ارکوپال دارم که حد نداره شاید روهم ۲۰دست بیشتر دارم  گفتم بذارم دیوار بفروشم شوهرم نمیذاره .

باید به بقیه میگفت هماهنگ میکرد تیکه دیگه این سوفله هارو میگرفتن. ما اینجور مواقع هماهنگ میکنیم

باید خودشون هماهنگ میشدن 

من روم نمیشد اون موقع ولی برا طبقه بالا استکان لب طلایی ۵ دست آوردن 

البته به جای شیرینی آوردن که دست خالی نباشن 

ماددشوهرت🤣🤣🤣ولی ما کسی بره شهر دیگه حتما براش می‌بریم .هم از کنار مادرشوهر رفتی دیگه واجبتره با ک ...

نه والا تازه یکی از جاری هام طلب کارم شده بود مستاجری رفته این ادا چیه تازه من انتطار نداشتما اونی هم که اورده بود گفتم لطف کردی اصلا راضی به زحمتت نبودم شرمنده کردی. 

اهان بازم دمش گرم. 

اگه تو مهمونی های بزرگتون اهل یکبارمصرف نیستید خوبه نگه داری

استکان دور طلایی هم خوبه 😍مبارکت باشه کار مثبت هم بلدن

نه والا تازه یکی از جاری هام طلب کارم شده بود مستاجری رفته این ادا چیه تازه من انتطار نداشتما اونی ه ...

بنطرم باید میاوردن 

ولی خداروشکر تو از اونجا پاشدی دیگه اینا مهم نیس .شبیه به معجزه بود 

ن یه بار مصرف اصلا استفاده نمی‌کنیم.میذارم تو انبار 

برا مامانشون گذاشتن روهم گوشی گرفتن 

منتطر بودن بقیه شو ما بذاریم روش سه چهار تومن

دیگه فقط یه تومن دادم زیادی هم بود 

دقیقا معجزه بود👌👌اوه چه پرتوقع حالا سمت ما پشت سرهم خونه عوض کنی از این خبرا نیست

هر وقت یادت میوفته از عمق وجودت خدا رو شکر کن .قانون جذب همینه. خدا هر کاری بخواد میتونه برات انجام بده 

بقیه مشکلات هم حل میشه ایشالا