2777
2789
عنوان

کسی کتاب خون هس؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 150 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لطف علی خوان زند

اتوسا دختر کوروش کبیر

تاج السطنه

ملت عشق

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
عصر کتابخونه شو 

شهرستانیم ی کتاب درست حسابی نداره پاستیل های بنفش رو‌مال‌چند سال پیش تازه یکی هدیه داده کتابخونه

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋

میگم بنظرت اینا خوبن؟ اگه خوب نیس عوض کنم

تو بازار این جدیدا ۸۳۰۰ بود من اینو ۹۳۰۰ گرفتم سرویس ۱۲ نفره 

دو سرویس گرفتم شد ۱۸۶۰۰

بنظرت خوبن یا ن 

خودم دو ساعته نگاه ش میکنم میگم کاش جدیدا میگرفتم 

بعدش میگم اونا زود از مد میرن🤕

تو عکس زیاد مشخص نمیکنه ولی از نزدیک خوبتر

میگم بنظرت اینا خوبن؟ اگه خوب نیس عوض کنمتو بازار این جدیدا ۸۳۰۰ بود من اینو ۹۳۰۰ گرفتم سرویس ۱۲ نفر ...

مباااارک باشه 

اره دیدم از اینا تو بازار ساده قشنگن از مد هم نمیوفتن 

اون چهار گوش هم خوب بود ولی این بهتره 

تو عکس هم واضح نیوفتادن اما من اون گرد تو بازار دیدم از نزدیک قشنک بود

چینی؟ 

چینی های من گرد دور نقره ای با گل نقره ای هنوزم قشنگن هرکی میاد تعریف میکنه ولی چند سال پیش این چهارگوش رنگی ها گرفتم الان از چشم افتادن چون این دور طلایی ها اومدن در عین اینکه. ساده ان اصلا از مد نمیوفتن. همیشه ساده بهتره

مباااارک باشه اره دیدم از اینا تو بازار ساده قشنگن از مد هم نمیوفتن اون چهار گوش هم خوب بود ولی این ...

چهارگوشه سه چهار سال پیش وقتی اومدیم خونمون عموم فک کرده بود هیچی ندارم برام گرفته بود 

الان بنظرت خوبن یا ن؟ دوربین گوشیم خوب نیس درست نمیوفتن 

یه دست هنو نرسیده فقط یکی شو گرفتم 

اگه خوب نیس عوض کنم 

بنظرت؟ این جدیدا خوشگل بودن نمیدونم چرا نگرفتم

چینی های من گرد دور نقره ای با گل نقره ای هنوزم قشنگن هرکی میاد تعریف میکنه ولی چند سال پیش این چهار ...

اره این سرویس هم گفت از ۴۰ سال پیش بوده تا ۱۰۰ سال دیگه هم هس و از چشم نمیوفتن 

فک کردم چیزایی که رو بورسه دلو میزنه