2777
2789

سرویس قابلمه 24 پارچه گیگیلی علاوه بر رنگ های زیبا دارای طراحی و ظاهر بسیار زیبایی هم هست و می تواند مزین کننده آشپزخانه های شما باشد. این سرویس 24 پارچه شامل: 4 سایز قابلمه همراه درب 1 عدد تابه مستطیل مناسب ته چین و لازانیا ومرغ و.....1 عدد تابه پنکیک 1 عدد تابه گریل 1 عدد تابه سرخ کردنی 1 عدد شیرجوش همراه درب 1 عدد کتری 3 عدد قهوه جوش ترک 1 عدد قالب کیک 2 عدد قالب پیتزا 1 عدد تابه ووک می باشد.

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قیمت دستم نیست واقعا خیلی وقته قابلمه نخریدم ولی به نظرم گرون اومد

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

مبارکت باشه

ولی باباهای شما نینی سایتی ها درآمدشون چیه خدایی که انقده جهاز و سیسمونی براتون میخرن ؟

بابای ما که تو عمرش یه جوراب برامون نخریده حتی یه نون 

از کوچیکی با بدبختی پول درآوردیم یه نونی یه لباسی در حد اینکه ک و ن م و ن باز نباشه پوشیدیم

چه خبرته این همه برا جهیزیه میخای

بنظرت چیا بخرم؟ سه تا قابلمه سه تا ماهیتابه یه شیرجوش یه تابه گریل یه تابه فر خوبه؟ البته گرانیت و سرامیک کلا گرونه هم سرویس هاش هم جدا جدا

بنظرت چیا بخرم؟ سه تا قابلمه سه تا ماهیتابه یه شیرجوش یه تابه گریل یه تابه فر خوبه؟ البته گرانیت و س ...

اوه چه خبرته سه تا ماهیتابه میخای چیکار شیر جوش میخای چیکار ی سرویس ۶نفره رویی بخر ی سرویس چدن

اوه چه خبرته سه تا ماهیتابه میخای چیکار شیر جوش میخای چیکار ی سرویس ۶نفره رویی بخر ی سرویس چدن

سایز های مختلف

چون نمیتونم ظرف بشورم یکیش کثیف شه یکی دیگه داشته باشم تا بزارم ظرفشویی

2810