دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بخاطر یه پسر که هیچ تعهدی نسبت بهت ندارع میخوای رشته ای بخونی که دوسش نداری؟اصلا عقلانی نیست یه درص ...
عزیزم بخدا من این دست تایپیک ها رو میخونم اعصابم خورد میشه سردرد میگیرم اینا تا یه ضربه ی اساسی نخورن به حرفای منو وشما ذرهای اهمیت نمیدن هی خودشونو توجیه میکنن
اخه به ارادمم ایمان ندارم که نکنه وسط راه بیخیال درس شم مثل همین امسال خودمم نمیدونم میخوام چیکار ک ...
همون پرستاری رو برو من زمان کنکورم گفتم من برم پرستاری مریض توهین کنه بهم رفتم میکروبیولوژی که دکترای وزارت بهداشت بگیرم آخرش موندم با یه لیسانس و یه شغل بی ربط به رشتم دوستام پرستارن با درآمد و موقعیت اجتماعی خوب
زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
من دندون دوس دارم اونم دندون میخونه اما مغز اقتصادی خیلی خوبی داره به من میگه من اشتباه کردم نرفتم رشته اقتصاد تو برو دنبال چیزی ک سبک تره و دوس داری ن تلقین جامعه که میگن فقط پزشکی و اینا
مرسی پس قطع ارتباط میکنم چون انگار عاقلانه تره دیگه اگه تونست صبر کنه من درسم تموم شه
بهترین تصمیم زندگیتو کردی مطمئن باش پشیمون نمیشی..
در هر صورت ضرر نمیکنی اگه نموند منتظرت هم شرایط خیلی بهتری بعد از قبولیت داری از این بابت نگران نباش خدا میدونه چطور پازل زندگیتو تکمیل کنه فقط خودتو بسپار بهش
اسی ببین اگه میاد خواستگاری رسمی که خب خوبه میشه روش حساب کرد. بعد چ رشته ای اون قبول شده ؟&nb ...
داستان درس خوندنش خیلی پیچیدس اینجا میترسم بگمشناسایی شم اما دنبال کارت پایان خدمت بوده که بره خارج از کشور درس بخونه و فک میکرده معافش میکنن ک یهو نظام وظیفه معاف نمیکنه مجبور میشه بره سربازی و ما با هم آشنا شدیم و دیگه دید نمیتونه بره خارج از کشور دوران سربازی و یکم بعد سربازی درس خوند و قبول شد پایه درستش خوب بود