بعد این وسط من دلم با پرستاری نیس و دوست دارم بشینم واسه سال بعد بخونم اما اون که حالا برگشته ...
بخدا راست میگه پرستاری رو بخون متاسفانه یا خوشبختانه تو رابطه هستی اگ پزشکی میخوای باید کات کنی شاید فردا روز ازدواج کردید ولی انتخاب رشته اتو بخاطر این پسره شهر دور نزن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگ عاشقت بود جمع میکرد می اومد شهر تو نه اینکه بگه کات اون حاضر نیست بیاد تو میخای بری؟ تو این د ...
واقعا احسنت....متأسفانه متأسفانه پسرا مادخترا رو خوب شناختن میدونن یسری دخترا برای اینکه دوس پ س ر شونو راضی نگه دارن حاضرن تن به هرخفت وذلتی بدن تا اون پسره رو نگه دارن تهش چی میشه این میشه که پسره لذت ها وسوء استفاده هاشو کرده و کات میکنه ومیره دنبال یه کیس جدید بعدش یه دختری میمونه که پراز زخم وجراحت روحی هستش بعد جالبه میاییم میگیم هیچ پسر خوبی نیست همشون از دم خراب و فلانن...متأسفانه اینقدر مادخترا هم رو میدیم و دم دستی شدیم که به هر کس وناکسی پامیدیم..توروخدا قدر ومنزلت خودتونو بدونید اینقدر دم دستی نباشید