2777
2789
عنوان

با این اوضاع چیکار کنم ؟ دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1832 بازدید | 151 پست
اینم بگم میدونم قصدش ازین حرف این نیست که منو از سرس وا. کنه یا همچین چیزی مطمئنم به خاطر خود من این ...

اگه دنبال یه هدف خوبی ارتباطتو تا بعد کنکور قط کن ایشالله قبول که شدی برا هم جبران میکنی..

اینجوری بمونید حواستون پرت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر یه پسر که هیچ تعهدی نسبت بهت ندارع میخوای رشته ای بخونی که دوسش نداری؟اصلا عقلانی نیست

یه درصد فکر کن بخاطر سو استفاده ازت میخواد بری شهرشون دانشجو بشی که در دسترسش باشی!واقعا اینو میخوای؟

اخه من هم درس رو میخوام هم اونو  اونم میگه این دو تا کنار هم نمیشن باز میشه همین آش و کاسه و م ...

دقیقاا منم دوتاشو با هم خاستم الان هیچکدومشو ندارم اشتباه منو تکرار نکن رابطتون عمیق تر که شد بدبخت میشین بعد سال بعد پرستاریم نمیاری 

از رو تجربس که میگمت

راست میگه رشته به این خوبی

من نمیگم پرستاری رشته بدیه 

اما مطمئنم قراره همیشه خودمو سرزنش کنم کع چرا باز نخوندم که رشته مورد علاقم قبول شم 

دوست پسرم همون رشته که من دوس دارم تازه امسال قبول شده و داره میخونه و میگه ارزشش رو نداره بیخیال شو و این داستانا

من نمیگم پرستاری رشته بدیه  اما مطمئنم قراره همیشه خودمو سرزنش کنم کع چرا باز نخوندم که رشته م ...

اگه به توانایی خودت ایمان داری دوباره بخون من خودم اعصابم نمیکشید پشت کنکور بمونم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
ب خاطر حرف ی پسر نظرتو عوض نکن تو همین سایت ی تاپیک بزنی بپرسی ۱۰۰۰ تا دختر هست که دوس پسرشون رنگ ع ...

خودمم از همین چیزا میترسم 

به رابطه و دوست داشتن مون باور دارم اما مغزم نمیتونه صد درصد قبول کنه من برم تبریز بعد اون وقت از کجا معلوم همیشه رابطه خوب باشه

به این چیزا ک فک میکنم میگم نکنه واقعا دوسش ندارم

ولی کم پیش میاد خانواده تورک و کورد باهم بسازن اختلاف فرهنگی زیادی دارن باهم یکی از طرفین باید همی ...

هیچ کدوم مون آدمای تعصبی ای نیستیم و تا الان کنار اومدیم با تفاوت ها 

خانوادش خیلی آدمای با فرهنگین 

نگاه کن به اراده خودت اگه واقعا می تونی تلاش زیاد بکنی بمون  ولی اگه می دونی ممکنه شل کنی پشت ...

افرین گفتی اراده من حتی از ارادمم مطمئن نیستم 

میترسم این وسط آدمی رو ک دوسم داره و پرستاری رو از دست بدم و گیر کنم تو شرایط بدتری

شاید الان همه گارد بگیرن به حرفام ولی از نظر من رابطه دوست پسر دوست دختر خیلی مسخره اس طرف هیچ تعهدی نذاره امروز عاشقه فردا فارغ اگه واقعا عاشقه بیاد خواستگاری رسمی

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
نمیدونم والا اکثرا هرکی دیدم کورد و تورک طلاق گرفتن یا دعوا داشتن امیدوارم اسی خوشبخت شه ولی😍

مرسی 😂

ن ما تعصبی نیستیم هیج کدوم و تا الان راه اومدیم 

اونم بع خاطر کار و دانشگاهش نمیتونه بیاد کردستان میگه تبریز جای پیشرفته وگرنه میومد 

از طرفی دیگه حوصله رابطه راه دور رو نداریم 

منم شنیدم دختراشون خیلی دخترای خوبین و پسراشون تعصبی و عصبین

من همچین چیزایی تا الان ندیدم 

فقط گاهی میگه نمیدونم حجاب خیلی بهت میاد و ازین حرفا منم جوابشو دادم که دلم حجاب و این داستانا نمیخواد

2810