2777
2789

لطفا هر تجربه ای از بچه داری دارین کمکم کنین 🥺

بعضی وقتا یجوری سوزناک گریه میکنه انگار جاییش درد میکنه چیکار کنم ؟

مای بیبی مولفیکس استفاده میکنم بنظرتون خوبه ؟

شبا کم شیر میخوره سینه ام مثل سنگ میشه بیدار نمیشه بخوره اونو چیکار کنم ...

کلا هر کمکی میتونین برام بکنین الان مامانم پیشمه تا ۱۰ روزگی بعدش تنهام ... شوهرمم که بیشتر وقتا تنهام میزاره خیلی نگرانم بعداز دهم که مامانم بره قراره چجوری از پس بچه بربیام دارم دق میکنم 😢😢...

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔

همون مولفیکس خیلی خوبه

مجبورش کنه شیر بخوره ، حتی یک دقیقه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم ۹ماهشه بیشتر پوشک مولفیکس ومای بی بی میخریدم بچه شما شاید کولیک داره منم داشت شبا تا ۴صبح بیدار بود همش گریه برعکس میگرفتم تو دستم شکمش روی دستم بود راهش میبردم تا اروم بشه پستونک هم خوب بود

گریش بخاطر دل درده ک همه بچه هادارن کولیک ایزبده هر۸ ساعت

مولفیکس خ خوبه

نگران نباش ازپسش برمیایی

شباهم نمیخادحتما بیداربشه توخوابم شیرمیخوره

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

حتما باید شبا بزور بهش شیر بدی ی بار دور از جونش قندش نیفته 

مای بی بی هم مارک خوبیه 

کمک شیرت شیر خشک نان 1 بهش بده 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️

من بچم ۳روز اول بیمارستان بود پرستار میومد بیدارش میکرد بزور ،میگفت شیرش بده قندش نیوفته بچه تازه بدنیا اومده حس نداره ،یا گوشش رو میمالید یا ی کاری میکرد گریه کنه ی چند لحظه هم صبر میکرد با گریه هوشیار بشه بعد میگفت شیر بده

اگه گریه کرد بدون بعل کردن آروم باهاش حرف بزن شبا بیدار نشه بهتره هر وقت گریه کرد بهش شیر بده دلیل سفتی سینه تو شب اینه که بچه هنوز معدش کوچیکه تو روز نمیتونه سینه رو کامل خالی کنه  بچه آرومی داری اصلا بغلش نکن بغلی نشه سعی کن با صدا و لالایی خوندن آرومش کنی اصلا به زور بهش شیر نده نگران گریه هاشم نباش طول میکشه به این دنیا عادت کنه 

ببین بچه پنج روزه معده ش خیلی کوچیکه در حد نیازش میخوره ولی اگر دیدی این شیر نخوردن غیر عادیه و دیگه داره میشه بی میلی و بی علاقگی و در حد زنده موندن شیر میخوره حتما به آلرژی فکر کن ، بچه ای که شیر نمیخوره منو یاد آلرژی میندازه پسر منم شیر نخور بود اون زمان همش دکترا حرف رفلاکس پنهان میزدن هیچکس نمی‌گفت بابا این بچه آلرژی داره به پروتئین گاوی ، دو هفته رژیم بگیر و هر چیزی که توش مخصوصا گاوی استفاده شده رو لب نزن یعنی گوشت گوساله توی یه خورشت بود آبش رو نخور حتی شیر شکلات بستنی هر چیزی که روش نوشته شیر خشک ، ماست تو بگو یه قاشق پنیر کیک های آماده و... دو هفته نخور ببین شیر خوردنش بهتر میشه یا نه اگر چسبید به سینه ول نکرد یعنی بچه ت آلرژی به پروتیین گاوی داره به رژیم ادامه بده تا زمانی که رفع بشه 

نشانه های آلرژی هم اینا هستن ممکنه همه با هم باشه ممکنه فقط یکی شون باشه ولی هر کدوم رو که دیدی یعنی آلرژیه 

مدفوع بلغمی ، انگار حالت براق طور و خلطی داره 

سینه رو میبینه رو بر میگردونه یا بی میله در حد زنده موندن میخوره فقط سفت نمیگیره بچسبه به سینه 

توی مدفوع رگه های خون ممکنه دیده بشه حتی در حد دونه برنج 

بافت مدفوع شله 

روی پوست صورت یا بدن حساسیت پوستی اگزما طور ممکنه دیده بشه حتی در حد کم 

بعضی بچه های آلرژیک بی قراری های شبانه هم زیاد دارن که پسر من نداشت 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

قدم نورسیدت مبارک عزیزم   

نگران نباش این نگرانیت طبیعیه و کم کم راه میوفتی برای شیر وقتی نمیخوره با شیر دوش شیرتو بدوش و بریز توشیشه تا ۲ روز تو یخچال میمونه اینجوری آغوز شیرت کم میشه و شیرت روون میشه اون شیر تو شیشرم حتما بده بخوره کلی فایده داره 

این روزا ک مامانت هست بیشتر استراحت کن و به تغذیت خیلی برس تا جون بگیری 

وقتی تنها شدی هر وقت بچه خواب بود اولین کاری ک میکنی غذاتو روبراه کن ک گشنگی نکشی روزای اول هماهنگی خیلی سخته چون بی تجربه ای