2777
2789
عنوان

نامزدم گاهی میگه دخترمون تنهاست

| مشاهده متن کامل بحث + 4022 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه مرد به این خوبی دلت میاد دلش و بشکنی ؟ از نظر مالی هم که هیچی کم ندارین . واقعا چی میخوای مونا ؟ میفهمم افسردگی رو ولی بالاخره راه داره . بعدشم این مرد اون مرد قبلی نیست که بذاره تو افسرده بمونی . اون سری هم میخواستم برات بنویسم یادم رفت . یا شایدم نوشتم ندیدی . خیلی خوبی تو خیلی موفقی دمت گرم که اینقدر خودت و کشیدی بالا تو این زندگی . خیلی آدم پری هستی درک بسیر بالایی داری از همه چیز . میگفتی خانواده معمولی داشتی ولی خانواده امیر عالی هستن . اشتباه اولت این بود که امیر رو پس زدی . و دیدی که برگشت و تا ابد هم پات هست . خودت خودت رو بکش بیرون از این غمی که داری . تو و امیر و دخترت و بچه ی جدید لایق بهترین لحظه ها هستین و خواهید داشتشون . یه کم آروم باش یه کم به خودت بیا . تراپی نمیدونم میری یا نه ولی یه نفر میشناسم تو اینستا پیج داره به اسم فرجام سنتر . فرجام جعفرپور هست اسمش . روانپزشک و تراپیست هست . به دردت میخوره فکر کنم . راستی درخواست دوستی دادم خیلی وقته . باعث افتخاره اگه قبول کنی . توی این سایت از معدود آدمهای خاصی هستی که دیدم .   

من خودم دلم می خواد بچه دار شم بازم ولی خیلی می ترسم این جبهه گیری هم برای ترسه بیشتر

عزیزم منم سر بچه اولم به شدت افسردگی گرفتم ولی بعد از درمان سر بچه دومم عالی بودم و اصلا افسردگیم برنگشت  دکترم گفت افسردگی بارداری اصولاً مال بارداری اول هست اما به شرطی که درمان کرده باشی