2777
2789
عنوان

نامزدم گاهی میگه دخترمون تنهاست

| مشاهده متن کامل بحث + 4022 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزار بره خونه دوستاش بچه چهارساله توانایی مراقبت از خودش به تنهایی رو نداره دختر منم سه سالشه دارم میبینم ک میگم

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

من افسردگی بعد از زایمانم فاجعه بود و خیلی می ترسم از بچه داشتن دوباره، از اولم می دونست، هر بارم به شوخی گفتم برو یه بچه از یه جا پیدا کن بیار، ولی امشب باهاش بحثم شد گفتم فکر می کنم منظور حرفت تنهایی دخترمون نیست، تو خودت دلت می خواد که یه بچه از خودت داشته باشی، می دونی که من نمی تونم دیگه، اینا رو با گریه و تقریبا صدای بلند گفتم بهش

بچه میخاد  زود بگو عمو

منم همین فکرو کردم و خیلی بهم ریختم من واقعا توانایی یه بار دیگه حامله شدن و زایمان و بعدش رو ندارم، تو اوج داد و ناراحتی من، میگه تو آروم باش ، باشه، من نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره، میگم آب تو دل من تکون نخوردن اینه که اسم بچه ی دیگه رو نیاری، میگه حالا بذار بغلت کنم :| واقعا امشب نگران شدم نکنه بعدا بزنه زیر حرفش بگه بچه، من واقعا توان ندارم

نامزدت حق داره که بچه بخواد ولی باید اول خودت راضی باشی

اینم که میگه دلم میسوزه تنهاست یکی بهش یاد داده

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
منم همین فکرو کردم و خیلی بهم ریختم من واقعا توانایی یه بار دیگه حامله شدن و زایمان و بعدش رو ن ...

با رحم اجاره میتونید بچه دار شید

بالاخره اونم دلش بچه میخواد

البته که هنوز ازدواج نکرید وخیلی وقت دارید راجع به این مسائل حرف بزنید 

با رحم اجاره میتونید بچه دار شید بالاخره اونم دلش بچه میخواد البته که هنوز ازدواج نکرید وخیلی وقت ...

من خودم دلم می خواد بچه دار شم بازم ولی خیلی می ترسم این جبهه گیری هم برای ترسه بیشتر

من خودم دلم می خواد بچه دار شم بازم ولی خیلی می ترسم این جبهه گیری هم برای ترسه بیشتر

خیلی حساس شدید به این موضوع

نظرم به نامزدتون حق بدید به هر دوست دارن و براتون همه کار کردن توقع زیادی نیست البته که رصایت شما شرط اصلیه

2810