2777
2789
عنوان

چرا بچم زشته چشماش در صورتیکه من و همسرم چشمای درشت و زیبایی داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 44423 بازدید | 133 پست

بنظرم اصلا به حرف مردم توجه نكن. خدا رو شكر كن كه سالمه. دلتو بذار جاي دل مادري كه بچش لب شكري بدنيا مياد، حتما شما باشي بچه رو ميذاري سر راه!!!! عزيزم سعي كن تو تربيتش ، انقدر شايستگي و مهارت داشته باشه كه اصلا ظاهرش به چشم نياد. انقدر بچه زيبا و بي ادب ديدم كه حالم ازشون بهم خورده.... و بدون كه فعلا نميشه در مورد چهرش نظر داد. بچه ها قيافشون عوض ميشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخخ 

وای اینو گوش کن یدفه یادم امد

من پوستم سفیده 

پسرمم بدنیا امد سفیده سفید بود ولی تغییر رنگ داد و سبزه شد 

تو کل فامیل مادرشوهرم اینا فقط یکی از خاله هاش سفیده و بس

همشون گندمی و سبزه هستن

خصوصا خواهرشوهر بزرگم که سبزه تند هست 

یبار مادرشوهرم گفت نوم به کی رفته ما که ههمون سفیدیم😅😅😅😅😅😅

منم گفتم به خودم رفته 

یعنی مردم خدای اعتماد بنفس هستن

شما هم دوست عزیزم چون خودت از این موضوع ناراحتی حرف بقیه خیلی روت تاثیر میذاره 

قسمت های زیبای دخترت رو تو ذهن خودت بزرگ کن الهی شکر که سالمه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
راست میگی  منم بعضی چشم های ریز و کشیده مخصوصا کمی پف دار را دوست دارم خیل یخوشگل و ملیح دیده م ...

بابا خیلی خوبو شیکهههه عاشقشم درک نمیکنم کسااییو که دوست ندارن  

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
دخمل من خیلی ناز و تو دل برو هست، ولی فعلا که 8 ماهشه موهاش خیلی کمه و شبیه پسراس همه ام میگن این پس ...

ای جانم قربوووونش😘😘😘😘😘

اقااا يع سواالچرا انقد سيبيلاي ما واسه اموزش پرورش مهم بود?:|  
کسی منو درک نمیکنه تا سرش نیاد من تو زیبایی تو فامیل کسی بهم نمیرسه از خودم تعریف نباشه اصلا هم مغرو ...

ولی خوب به طور معمول بچه یا شبیه پدر مادرشه یا پدر بزرگ مادر بزرگ عمه مگه میشه به کسی شباهت نداشته باشه 

من اگر گسی به بچم یه چیزی بگی حتما جوابش رو میدم؛بیچارشون میکنم ؛دختر خواهر شوار من چشماش ریزه و پف داره دایی ها و خاله های بچه انقدر مسخرش کردن و بهش گفتن افغانی که به بقیه هم با این رفتارشون اجازه دادن هرچی میخوان به بچه توهین کنن؛که منم عصبی شدم و به مادرش گفتم نمیخوای یه چیزی به اینا بگی چرا اجازه میدی هرچی دلشون میخواد به بچت بگن و اعتماد به نفسش رو بیارن پایین از بس هیچی نگفت که آخر من به همشون گفتم حق ندارین به بچه چنین چیزی بگین گفتن شوخی میکنیم از روی دوست داشتنه منم گفتم خوبه منم از روی شوخی لقب بدم بهتون دیگه دهنشون بسته شد؛واقعا برای خواهر شوهرم متاسفم که اجازه میداد با بچش چنین رفتارهایی بشه

تو جمع دیگه نمیرم اصلا دیروز جایی بودم اعصابم بهم ریخت ایشالا سره همشون بیاد من اصلا باهاسون صمیمی ن ...

این شمایین اجازه دادین هر حرفی بزنن باید با حرف اول تند جواب میدادی که دیگه همچین غلطی نکنن من کسی به بچم چپ نگاه کنه چشماشو در میارم

خداوندا تو یارم باش

عزیزم هیچوقت کفر نگو خداروشکر کن بچت سالمه..همه مگه باید چشماشون درشت باشه اینقدر دهترا هستن چشماشون کوچیکه ولی خیلی چهرشون دلنشینه تازه یک سال و نیمشه خیلی کوچیکه..

تو خانواده شوهرم همه سفید و لپ قرمزین و خواهرشوهرم از همه سفید تره از سفید برفی هم سفید تره..خانواده شوهر خواهرشوهرمم همه سفید و بود و چشم رنگین به غیر از شوهر خواهرشوهرم که خیییلی سبزه است...حالا دختر خواهرشوهرم قیافه باباشو میگیره خیلی سبزه میشه و قیافش قشنگ نیست ولی خواهرشوهرم عین خیالش نیست چون بزرگ میشه آرایش میکنه خیلی ناز میکنه مثل کاری که بیشتر خانما الان میکنن

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
این شمایین اجازه دادین هر حرفی بزنن باید با حرف اول تند جواب میدادی که دیگه همچین غلطی نکنن من کسی ب ...

یعنی چی بچه شما همیشه شاهده یه مادریه که با عصبانیت ج همه رو میده مگه ما باید به خاطر بچه با کل دنیا بجنگیم نه چرا اون گفت بچه اینجا نرو دعوا را بندازیم بچه  چرا چشاش ریزه دعوا را بندازیم واقع این کار تا چه اندازه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

اخه مگه همه چشم درشتا خوشگلن😓😒😩!!!

من تو اطرافیانم اینقدر چشم درشت زشت دیدم😦😬😧

چرا به دید مثبت نگاه نمیکنی

شاید بچت چشم درشت بهش نمیومده 

خدا کارش درسته گلم

بهترین هارو واس ادم رقم میزنه😊😍

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
بچه ها تا بزرگ شن هزار جور عوض میشن من انقدا رو میشناسم بچگی واقعا بدچهره بودن الان زیبا زوده برا قض ...

بالاخره الان شبیه پدر مادرشه اگه شباهتی نبود باید شک کرد برنامه ماه عسل که یادتونه   

2810