2777
2789
عنوان

چرا بچم زشته چشماش در صورتیکه من و همسرم چشمای درشت و زیبایی داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 44423 بازدید | 133 پست
تو جمع دیگه نمیرم اصلا دیروز جایی بودم اعصابم بهم ریخت ایشالا سره همشون بیاد من اصلا باهاسون صمیمی ن ...

وای منم اعصابم خرد میشه پسرهای من هر دو از لحاظ چشم و ابرو و لب و دهن بسیار خوشگل اند ولی هر دو بسیار  سبزه هستند  و صورت شان گرد نیست  کمی کشیده هست (مردم هم این اجازه را به خودشان میدند که بگند اینا به کی رفتند  کاش به تو می رفتند )درسته سلامتی و خیلی چیزهای دیگه مهمه ولی بهت حق میدم هر کس یه چیزی بهشان میگه من ناراحت میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه میگن شبیه پسراس  برا من عزیزه و عاشقشم ولی مردمم میرن رو اعصابم

الله و اکبر مادر به بچه بگه زشت؟؟؟؟؟

نکن این کارو که قبل اینکه تاثیر منفی رو خودش و آیندش بذاری خدا ازت نمیگذره☝

گور بابای حرف این مردمی که تو ابتدایی ترین مسائل زندگیشون موندن از روی حسادت و تنگ نظری اینطوری میگن😡😡😡😡😡😡

اقااا يع سواالچرا انقد سيبيلاي ما واسه اموزش پرورش مهم بود?:|  

ان شااله سلامت باشه دختر گلت،اینو بدون مردم همیشه حرف برای گفتن دارن کسی برندست که اهمیت نده

راستی با عرض معذرت از همه چشم درشتا ( خودمم جزوشونم) چشم درشت دیگه فاکتور زیبایی نیست، بچه که بودم از قیافه زنای هندی مثل سر دیوی خوشم میومد الان واقعا حااااالم به هم میخوره   

معیارای زیبایی تغییر کرده   

دختر شما یه زیبای مدرنه تبریک  

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

شما مسئول حرف یه عده نفهم نیستی عزیزم

بهتره اول رو اعتماد به نفس خودت کار کنی

من یه دختر خاله دارم تو فامیل زبانزده واسه خوشگلیش.ولی دخترش حتی یه ذره هم به خودش نرفته عوضش هم با نمکه هم خیلی باهوش و سر و زبون دار اندازه ده نفر آدم میفهمه😍😍😍

یا مثلا داداش و زنداداشم هر دو سفید و بور ،دختر داداشم سبزه و مو مشکی.خخخ.قربونش برم خیلی نمکه

مشخص نیس به کی رفته

دخمل من خیلی ناز و تو دل برو هست، ولی فعلا که 8 ماهشه موهاش خیلی کمه و شبیه پسراس همه ام میگن این پسره، منم بدم میاد میگن ولی در جا مودبانه جوابشونو میدم،از زبون دخملم میگم خاله بذار موهام در بیاد بعدا بهت میگم، تازشم لیلا حاتمیم شبیه پسرا بوده و همه بهش اینو میگفتن، الانشو ببین مثل گله

خدایا مرسی عشقامو آفریدی (عمرم شوهرم، دنیام دخترم)

نگران نباش من خودم بچگیم خیلی شیت و بی نمک بودم ولی ۱۳ ۱۴ سالگیم اصلا قیافم عوض شد 😂😂😂😂😂😂الان تو فامیل یکی از قشنگام 😆😆😆😂😂😂😂😂

دیر به آدما اعتماد کن ولی زود از دستشویی بیا بیرون..
واااای من چشمای خودم درشته ولی عاشق چشمای ریزم به سلیقه من مهمترین فاکتور زیبایی چشمای ریزو کشیدست. ...

راست میگی  منم بعضی چشم های ریز و کشیده مخصوصا کمی پف دار را دوست دارم خیل یخوشگل و ملیح دیده میشند

بچه ها تا بزرگ شن هزار جور عوض میشن من انقدا رو میشناسم بچگی واقعا بدچهره بودن الان زیبا زوده برا قضاوت ضمنا شما اصلا اجازه نده کسی شروع کنه درباره بچت نظری بده که بعدش بقیه هم بخان اذیتت کنن هرجا خواستن بگن بگو دخترم خیلی زیباست اتفاقا عاشق چشاشم و فلان .. اینطوری دخترت فردا هرجا بره انقد میگن شکسته میشه من دخترم دنیا اومد خیلی لاغر بود و استخوونی تعریف نشه شوهر و خودم زیباییم خیلی تو ذوق آدم میخوره اما بعدش خیلی ناز شد شکر خدا الان واقعا زیباست انقد که همه همکارا بهش میگن عروسک جعبه ای بچه اروپایی اینا رو میگم چون منم اولش ناراحت شدم حس کردم هیچ زیبایی از ما نبرده اما دلیلش لاغریش بود و به مرور حل شد الانم با دنیا عوض نمیکنمش

ارکیده جون خیلی باحال گفتی میتوتم اینطوریم نگاه کنم و به دیگران بگم شما هنوز معیار زیباییتون دهاتیه ...

آرههههه 

خدا شاهده من و خواهرم میریم آرایشگاه برای میک آپ میگیم چشمامونو ریز کن بالا غیرتن قیافه ازین داهاتی ای در بیاد  

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
2810