2777
2789
عنوان

چرا بچم زشته چشماش در صورتیکه من و همسرم چشمای درشت و زیبایی داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 44423 بازدید | 133 پست
من البته جونمم میره برا دخترم عشقمه و خوش اخلاق 

اسمش چشم شرقیه چشم ریز چیه؟؟مگه معیار زیبایی چشم درشته والا

بزار اقلا دوسالش بشه هموناک میگن زشته قربون صدقش میشن

بعدشم اینسری حرفی زدن بگوهمین که ب شماها نرفته کافیه 😁

من و شوهرم هر دو سفیدیم من چشمام و مژه هام درشته...

بچم که دنیا اومد یه گوله ی تپلی برفی سرخ و سفید بود که کل سرش و صورتش پر از مو بود..

از فردای تولدش زردی شدید گرفت(14)

چون لپاش قرمز بود با زردی صوراش و موهای روی صورتش رنگ صورتش خییییییلی زشت شده بود چشماش ریز و زیر چشماش پف داشت میترسیدم بهش نگاه کنم تا 45 روز همین قیافه رو داشت..خیلیها کلی حرف زدن که چرا به بچت شکل تو نشد چرا چشماش پف داره چرا اینقدره سیاهه چرا چرا چرا....

من اوایل غصه خوردم ولی بعدش گفتم بچم هنوز کوچیکه 

دوماهش که شد زردیش کامل برطرف شد و موهای صوراش ریخت

سرخ و سفید شد با چشما و مژهای درشت و بلند حالا هرکی میبینه تعجب میکنه...چون من سپردم به خدا اول خدارووشکر کردم بابت سالم بودتش 

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم دختر اولم تو خوشگلی تکه 

اما دختر دومم سبزه هست و کلا مثل اولی نیست

خواهر شوهرم سبزه است 'بعد مادر شوهرم به دخترم یه بار گفت قهوه ای!

منم شستمش گذاشتمش تو آفتاب

گفت به کی رفته'منم گفتم عمش  

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
چرا دیگه شبیه یکی از اقوام میشه دیگه نمیشه که به کسی شباهت نداشته باشه

حالا من فوبیام اینه شبیه خواهرشوهرم بشه😂😂😂😂😂چندبارم ب شوهرم گفتم بهرکی بره ب خواهرت نره صورت دراز لاغر چشمای سبز خخخخ وای مطمنم ب عمش میره 😂😂😂😂😂

خداروشکر کن که سالمه.چهره بچه عوض میشه.پسر من مو نداشت همه میگفتن کچله ولی من از روز اول عاشقانه نگاش میکردم.5 ماهگی کلی موهاش زیاد شد.الان که یکسالشه موهاشو بلند کردم.مردم زیاد حرف میزنن توجه نکن

بچه که بودم همه به مامانم می گفتن خدا بدادت برسه این اونقدر زشته که رو دستت می مونه بنده خدا رو خیلی ناراحت می کردن فقط در همین حد بگم که از 15 سالگی خواستگار داشتم و 19 سالگی ازدواج کردم الانم یه پسر دارم که با خودم مثل سیبیه که از وسط نصف کردن و همه میگن خدا بدادت برسه که بزرگ شد همه دخترا دنبالشن 

اینایی که گفتم رو حمل بر خودستایی نذار فقط میخوام بدونی که مطمئنا دخترت در اینده یه پرنسس زیبا میشه 

حالا من فوبیام اینه شبیه خواهرشوهرم بشه😂😂😂😂😂چندبارم ب شوهرم گفتم بهرکی بره ب خواهرت نره صورت در ...

منم اینقدر میترسم قرار تو دوره بارداری با اونا رفت امد نکنیم  

[QUOTE=44335717]ینی شبیه دایی خاله نمیشه😢😢😢😢؟؟؟؟؟؟[/QUOT اقوام شامل دایی خاله عمه عمو من چشمام ...

منم شبیه مامانمم حالا شما میگی خال من و مامانم انگشتامون کپ همه ناخن کشیده دست لاغر دونه دونه ناخنامون عین همه

خداکنه بچه نداشتم اقلا ب باباش بره

2810