2777
2789
عنوان

هر تجربه ای دارید دریغ نکنید

245 بازدید | 35 پست

پسرم پنج سالشه 

رنگ هارا بلده 

شمارش تا پنج را بلده بقیش را میگه نه یازده دوازده اینجوری 

خیلی هم پر جنب وجوش دارم سکته میکنم نکنه بیش فعاله 

شعرم خیلی کوتاه بلده غم دنیا تو سرمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نکته ای نمی‌بینم با توجه به بچه های خودم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یک ویزیت پیش روانشناس ببر خیالت راحت بشه 

البته شرایط هم باید خودتون مهیا کنید مثل کمتر استفاده کردن از موبایل ، کلاس های ورزشی و خلاقیت و...

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
تماس چشمی داره؟  با چشماش چیزی رو دنبال میکنه؟  به چشمهاتون نگاه میکنه؟  تمرکز و ت ...

تماس چشمی داره با چشماش دنبال میکنه 

یکم تمرکزش وقتی میخوام چیزی را یادش بدم کمه 

خطر را درک میکنه

یک ویزیت پیش روانشناس ببر خیالت راحت بشه  البته شرایط هم باید خودتون مهیا کنید مثل کمتر استفاد ...

موبایل ابدا دستش نمیدم واصلا عادت نداره به موبایل ور بره 

کلاس  ژیمیناستیک میبرم امروز مربیش گفته خیلی پر جنب وجوش تا اومدیم خونه تو ماشین گریه کردم

تماس چشمی داره با چشماش دنبال میکنه  یکم تمرکزش وقتی میخوام چیزی را یادش بدم کمه  خطر را ...

خرابکاره؟ بی نظمی و شلختگی رو دوست داره؟ 

دستور پذیری داره؟ حرف گوش کن هست؟ 

و اینکه با بچه ها چطور رفتار میکنه؟ 

خشونت داره؟ 

همه بچه ها کلی شعر بلدن

نه بابا بذاربچه کیف کنه ..سالمه خداروشکر ..پسرمن تازه ۷سالشه تاده بلده بخونه تا ۲۰ معلمشون یادداده ولی این بلد نیس ..انقدرم باهوشه هزارماشاالله ..میگه مامان من میخوام دانشمندبشم یه چیزی اختراع کنم ...شیرین زبونم معلوم نیس ازکجااینارومیاره ...ایناروگفتم بدونی ..که دلیل نذاربچه ات بیش فعاله

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
2810