2777
2789
عنوان

امروز دخترم ابروم رو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 70733 بازدید | 90 پست
😂😂😂😂😂 واقعا هم طوري ميگفت كه انگار دو سه روزه هيچي نخورده 😂😂😂

وای ادم دلش میخاد محو بشه این موقع ها. خیلی بده. 

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما یه مهمونی خیلی مهم دعوت بودیم سی نفر آدم از قوم الظالمین سرسفره بودن وسط غذا خوردن در اوج‌سکوت دختر هفده ماهم با صدای بسیار بلند که اصلا هم به سنش نمیخورد باد معده رها کرد باعرض معذرت.همه سرها یهو اومد بالا و با تعجب به من که کنار دخترم نشسته بودم نگاه کردند....

هیچی دیگه...هیچوق یادم نمیره.

.از خجالت میخاستم بمیرم

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
ما یه مهمونی خیلی مهم دعوت بودیم سی نفر آدم از قوم الظالمین سرسفره بودن وسط غذا خوردن در اوج‌سکوت دخ ...

پسر من يبار همچين اين كارو كرد با يه بوي وحشتناك الانم همه فكر ميكنن من بودم 😫😫😫

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

تو مهمونی میوه آوردن خرمالو هم بود،پسرم داد زد مامان من گوجه نمیخورم  

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

مثل بچه های من... بابای بچه ها اعتقادش بر اینه که بهترین خوراکی ها رو تهیه کنیم براشون تا چشم و دلشون  سیر بشه و یه جا رفتیم آبرومونو نبرن، اما دقیقا وقتی میریم مهمونی همچین حمله میبرن به سمت غذاها ... مخصوصا اگه کباب باشه... انقدر آخ جون آخ جون و به به و چه چه میکنن که آبرو برامون نمیمونه حتی اگه مثلا روز قبلش همون غذا رو خورده باشن....😰

تو مهمونی میوه آوردن خرمالو هم بود،پسرم داد زد مامان من گوجه نمیخورم    

😂😂😂😂 

بچه ها وقتي امسال يه ميوه رو ميخورن تا سال بعد يادشون ميره 

وقتي فصل يه ميوه رسيد زودتر بخريد قبل اينكه مهموني جايي بريد خونه خودتون ابهامات رفع بشه 

ولي خدايي واسه سايو رو نميشه كاريش كرد اخه قورمه سبزي فصلي نيست كه بگيم از پارسال تا امسال يادش رفته

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
اين ديگه خيلي بد بود😂😂😂😂

خییییلی من آب شدم از خجالت حالا من میگم عزیزم این دلستره دانیال میگه نه خاله مشروب انگور!!!ببین قرمز!!😑😑😑

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
2810