2777
2789

قربون برم پیشم مینشست و میگف اندازه کافی گریه کن حالت جااومد حرف میزنیم دستامو میگرفت وسکوت میکرد یکی دو دیقه یعدمیگف حالت بهترشد حالابگو چیشده الان۲۸روزه نیس دیگه فوت شده!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربون برم پیشم مینشست و میگف اندازه کافی گریه کن حالت جااومد حرف میزنیم دستامو میگرفت وسکوت میکرد یک ...

خدارحمتش کنه عزیزم🥺😥

خدا خوبارو زودمیبره.

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
واقعا اعتقاد داره بدیمنی میاره؟

اره 

میدونه من دلم بشکنه کاراش گره میخوره 

میترسه گله کنم پیش خدا ازش

میدونه گریه هام الکی نیستن

سالی دو سه بار گریه میکنم اونم هق هق با صدا 

میترسه دامنش رو بگیره گریه هام

خدارحمتش کنه عزیزم🥺😥 خدا خوبارو زودمیبره.

دقیقانمیدونم ولی بعدازهمسرم بدجورشکستم خدایا فقط دلم میخاد ازته دلم دادبزنم!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
خب اذیتت نکنه که تو گریه نیفتی😐

تاپیک اخرم رو تعطیل کردن

اگه میخوندی میفهمیدی چیه جریان زندگیم

به خاطر هیچ و پوچ کتک ام زد چند روز پیشا

بهم تهمت زد و تهدید ام کرد میکشتم

من اونشب زار زار گریه کردم

اومد بالا سرم گفت خونه من گریه نکن بدتر نکن همه چیو

کارش از اذیت گذشته

دقیقانمیدونم ولی بعدازهمسرم بدجورشکستم خدایا فقط دلم میخاد ازته دلم دادبزنم!

دلم برات آتیش گرفت😟

چندوقته فوت کرده؟

دلم برات آتیش گرفت😟 چندوقته فوت کرده؟

۲۸روزه فوت شدن ۲۳سال سن داشت یه پسر۲ساله داریم!

۲۸روزه فوت شدن ۲۳سال سن داشت یه پسر۲ساله داریم!

وااااای عزیزم خیلی سخته....خداصبرت بده....

صبورباش تو نبایدبشکنی بخاطر پسرت اون الان همه امیدش تویی