2777
2789
عنوان

بارداری

254 بازدید | 37 پست

سلام خانما من پنج هفتمه ازوقتب فهمیدم خیلی حالم بده بااینکه خودم خواستم ناشکر نیستم اصلا ک باردار شدم ها امل نمیدونم چراحال روحیم بده همش میگم مسخرم نکنن نه ماهه عروسی کزدم یا مثلا سنم کمه ۲۶سالمه از مسئولیت مادر شدن میترسم خیلی چیکار کنم حالم خوب بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از اشناهای ما حامله شد بعد زود عروسی گرفتن بعدشم گفتن بچشون هفت ماهه به دنیا اومده اونا رو مسخره نکزدن تو رو مسخره کنن خاهر من؟

اگه خودت راضی شوهرت راضی گور پدر ناراضیا اونا که خرجشو نمیدن

نه ماه بود عروسی کرده بودیم تازه رفته بودم شهر غریب دانشجو هم بودم ولی خدا رو شکر وقتی گفتم واکنش خوبی دریافت کردم و دیگه ناراحتیم برطرف شد یک سری ناراحتی هم به خاطر هچرمونها هست

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکت باشه عزیزم. 

۹ ماهه عروسی کردی بچه دار شدی به لطف خدا نگرانی که بگن وای چه هول بود در حالی که خواهر من ماه اول عروسی باردار شد. 

در ثانی سنت هم عالیه. این حس و حالت هم به خاطر هورمون هاته.  درست میشه. 

برای من و امثال منم که چشم انتظاریم دعا کن. الان شما به خدا نزدیک تری و خدا جور دیگه ای هواتو داره.. 

ن شهر غریب نیستم من خودم ادم وابسته ای هستم الان ک یکی میخاد وابسته من شه سختمه 😥

به نظرم اگر میبینی آماده واکنش بقیه نیستی هیچی نگو تا کاملا خودت و همسرت اوکی بشین با قضیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی از اشناهای ما حامله شد بعد زود عروسی گرفتن بعدشم گفتن بچشون هفت ماهه به دنیا اومده اونا رو مسخره ...

اره شوهرم از همون روزای اول عروسی میگفت میخام الانم ذوق مرگ شده خودمم عاشق بچم ماه پیش رفتیم مشهد بچه میدیم باحسرت نگاه میکردیم... اما نمیدونم چرا من اینطوری شدم

سلامت باشی عزیزم چند وقت بعد روحیتون درست شد؟ 

میگم یکی دو هفته اول خیلی ناراحت بودم بعدش یک دفعه کلا حالم خوب شد برای همین میگم اول بزار روحیه ات خوب بشه بعد اعلام کن من الان باردارم و هنوز به خانواده همسر نگفتم تا ببینم قلبش تشکیل اگر شد و اوکی بود شرایط بعد میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارکت باشه عزیزم به خاطر هورموناته. مطمئن باش بهترین مادر دنیا میشی😍 دیروز یه خانمی توسایت می ...

اینجا 15 سالگی بچه دارند

هر چه آید به سرم باز بگویم گذرد.. وای از این عمر که با می‌گذرد می‌گذرد 
2810