2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۶ روزگی کاملا مشخصه دیگه

کف پاش رو یکم با انگشتت فشار بده اگ دستت رو برداری جاش زرد بشه ینی زردی داره.از سفیدی چشم اش هم مشخصه

ولی اصولا یه کوچولو هم زرد باشه میگن بدو ازمایش

اگر شک داری ببر مرکز بهداشتی ک واکسن هاشو باید بزنی اونا چک کنن

چند روزگی آزمایش میگیرن؟

اگر همون موقع تولد تو بیمارستان تشخیص بدن که میگیرن... اگر تب بالا اسهال. داشته باشه بی اشتهایی این عوارض زدی. همین الانم ببریش معلومه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بعله اکثر زردی ها روز پنج به بعد خودشو نشون میده

از سفیدی چشمش و رنگ صورت و بدن مشخصه

به آرومی انگشت اشارتو فشار بده به صورت و بدنش از گردن شروع بیا تا پایین اگر برداشتی و برای چندثانیه زرد بود احتمالا زردی داره اگر رنگش سریع برگشت و زرد نموند.پس زردی نداره

بهترین راه تشخیص میزان زردی هم آزمایش خون هست که از کف پای نوزاد میگیرن زیر 12 اوکی هست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

استارتر ۵ روزگی به بعد ببرش دکتر با دستگاه زردیشو بگیره خیالت راحت میشه بچه خواهر من علایم‌ ظاهری زردی رو نداشت اما زردیش به حدی بالا بود که کبدشو درگیر کرده بود! 

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️