2777
2789
عنوان

تعبیر خواب-خواب عجیب دیدم😐

65 بازدید | 16 پست

کسی هست؟تعریف کنم؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مننننننن بلد نیستم البتت

😂واح‌واح

چطوری

برا چی بلد نیستی میایی هااا؟؟😂

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

البته یه پیجی هم تو اینستا هست اسمش تعبیرخوابه اون تعبیر میذاره همیشه 

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

بگو

خواب دیدم که

هیچییی نخونده بودم از درسام چهارو روز هم وقت داشتم ولی هیچی نخوندم به دو تا از دوستام پیام دادم که برام حذفیاتو بفرستن ولی نفرستادن

منم از عمد نخوندم

روز امتحان رفتیم توی یه کلاس منم رفتم توی. ردیفی که همکلاسی هام هستن

ینی قشنگگگ چپیدههه بودیم تو هم😂دعوامون هم بود

بعد مدیر به ما گفت بلد شو بیا اینور منم کلی بحث کردم تا که دوست صمیمیم که کات کردم یه ساله باهاش اومد سر کلاس گفت الان خودم میام پیشت میشینم

یه میز شبیه میز نهارخورییی بود🤣حالا نمیدونم چرا غذا اوردنن

بعد همکلاسیم بهار غذای منوبرداشت😐😂من داشتم زهرمار میخوردم تا دوستم همه ی جوابارو بنویسه

اومدم ببینم نوشته یا نه دیدم از کنار دستم پاشده رفته

از مدرسه زدم بیرون رفتم دم در خونه دوستم (خونشون نزدیکه) بعد خونشون خیلی فرق کرده بود دوستم اومد‌پایین با یه ارایش غلیظظظظ لنز… 😐ازش پرسیدم محیا رو ندیدی گفت که دوباره رفتم توی مدرسه توی زمین چمن یه توپ اومد سمتم به پا شوتش کردم اونور😂😐این چه خوابیهه

بعد از اتنا دوستم پرسیدم محیارو ندیدی

گفت دم دره بازم رفتم نبود 

کلی گریه کردم…😐😂

قربووونت تو چطوری؟میخواستم ببینم محمدو دیدی؟؟    

فداتتت♥️

نه بابا ممد کجا‌بودد😂این دو سه شبه دوستام ولم نمیکننن

خیلی وقته خابشو ندیدم…🥲

خواب دیدم که هیچییی نخونده بودم از درسام چهارو روز هم وقت داشتم ولی هیچی نخوندم به دو تا از دوستام ...

شب با شکم پر نخوابیدی خواهر؟😂

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

شب با شکم پر نخوابیدی خواهر؟😂

😂کوفت🤣🤣نههه

هعی:)

🙂….

@sarvina600    

عزیزم سلام🥲میشه لطفا جواب بدی

به نظرم ذهنت مغشوشه چون خوابت خیلی شلوغ پلوغه. تعبیر کلی میتونم بهت بگم هم خوشحالی و مژده داری، هم اینکه حکمی بهت میرسه و کارت بالا می‌گیره.  این حکم هر چیزی میتونه باشه یا چیزی حتی مثل کارنامه

2810