2777
2789

شما کسایی هستن ک تلاش کردن اعتماد به نفسشون و بالا ببرن و از حق خودشون دفاع کنن 

من نمی‌خوام از ی دختر ساکت و آروم تبدیل ب ی سلیطه بشم فقط می‌خوام بتونم حرفامو بدون استرس ،لرزش صدا و تنگی نفس و خیلی قاطعانه و محکم بگم 

چ کتابی باید بخونم ؟از کجا باید شروع کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دوره های فن بیان شرکت کن کلاسهای مهارتهای فردی و همزمان تو اجتماع برو کارهای بانکی و بیرونی ...

از صبح تا شب دارم بازاریابی میکنمو هزار نفر و میبینم و تو مترو ......ولی چ فایده

من به شخصه 

بیشتر دنبال افزایش اگاهی و اطلاعات عمومیم رفتم 

یاد بگیر حرفای کلیشه ایی نزنی 

چیزی برای عرضه داشته باش 

فن بیان و محکم صحبت کردن رو مخاطب تاثیر مستقیم داره 

پلک نزدن زیاد و چشم تو چشم نگاه کردن و ندزدیدن نگاهت 

حرف و عمل و حرکاتت یکی باشه 

از نظر بقیه شاید بی ربط باشه ولی تمیزی و بوی خوب لباس های اتو شده و تمیز و موهای مرتبط)اگه حجاب داری تر تمیز بستن شال و روسری و چادر) تاثیر داره 

ریسک پذیر باش 

همونجا که داری زبونت رو قفل میکنی و که صحبت نکنه از عمد خودت رو در معرضه صحبت کردن قرار بده 

از زبان بدنت قافل نشو

اینها دست به دست هم میدن تا درنهایت تو روان و راحت صحبت کنی و معمولا چون مورد توجه بقیه قرار میگیری و تشویق میشی جذب اجتماع و شرکت تو جمع ها و صحبت ها میشی

کتاب نیمه تاریک وجود قطعا پیشنهاد منه حتما بخونش 

خودت رو خیلی دوست داشته باش 

من برای اینکه انگیزه بگیرم یه رزومه برای خودم ساختم یعنی آرزوهایی که از نظر شخصیتی و تحصیلی داشتم رو نوشتم کنارشم عکسمو چسبوندم این خیلی بهم انگیزه و حال خوب میده و باعث شده بدونم چه مسیری رو برای رسیدن به اهدافم طی کنم و سردرگم نباشم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
2810