2777
2789

من بچه ام دوماه و ده روزش هست شب که میخوابه دیگه تا ساعت شش پا نمیشه برا شیربرا شما چطوره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

تو از برگزیدگان خداوندی 

برای جفت بچه هام تا ۴ماه پدری از من دراومد که دیگه هرگز دلم نمیخواد اون ۴ماهو یکبارم تجربه کنم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو از برگزیدگان خداوندی  برای جفت بچه هام تا ۴ماه پدری از من دراومد که دیگه هرگز دلم نمیخواد ا ...

😅😅من اون دوتا بچه هام هم همین طور بودن ولی خودم یه عذاب وجدان دارم میگم گشنه اش نباشه خواهرم میگه اگه بود خب بیدار میشد 

😅😅من اون دوتا بچه هام هم همین طور بودن ولی خودم یه عذاب وجدان دارم میگم گشنه اش نباشه خواهرم میگه ...

نه بابا عادتش نده برای شیر بیدار شه 

اشتباه من سر پسرم همین بود همه میگفتن هر ۲ساعت شیرش بده قندش نیفته همین شد عادتش دمار از روزگار من دراورد یه خواب راحت ارزو شده بود برام

دخترمم که بدتر از پسرم

ولی دوستم من شدم براش عبرت بچش میخوابید اصلا بیدارش نمیکرد برای شیر بچه هروقت گشنش بود بیدار میشد شیر میخورد راحت راحت بود

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

سلام میتونی جواب ازمایش منو تفسیر کنی؟؟لطفا قیر قند خونم عفونت هارو چککن ببین کدوم هاش بالاهست؟؟

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

توهمون تاپیک صبحی که لایک کردی گذاشتم

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
سلام میتونی جواب ازمایش منو تفسیر کنی؟؟لطفا قیر قند خونم عفونت هارو چککن ببین کدوم هاش بالاهست؟؟

عزیزم منم زیاد از تفسیر سر درنمیارم فقط میدونم این آزمایش ها مهم هست اگه انجام دادی نشون دکتر دادی حتما مشکلی نداشتی که چیزی نگفته 

عزیزم منم زیاد از تفسیر سر درنمیارم فقط میدونم این آزمایش ها مهم هست اگه انجام دادی نشون دکتر دادی ح ...

حقیقتا خودمم نفهمیدم ممنونم عزیزم

حقیقتا خودمم نفهمیدم ممنونم عزیزم

خواهش میکنم عزیزم انشالله همه چی خوب باشه نی نی سالم بیاد بغلت 

خواهش میکنم عزیزم انشالله همه چی خوب باشه نی نی سالم بیاد بغلت 

مممنونم دیگه دلم به یک مو بنده.....وابسته شدم از طرفی هم اوناکه اون تاپیک گفتم از انومالیش دیگه تمام روانم‌روبهم‌ریخته

مممنونم دیگه دلم به یک مو بنده.....وابسته شدم از طرفی هم اوناکه اون تاپیک گفتم از انومالیش دیگه تمام ...

توکلت به خدا باشه عزیزم 

من خودم بچه ام قلبش سوراخ داره ولی امیدم به خداس به همون که بهم داده 

😅😅من اون دوتا بچه هام هم همین طور بودن ولی خودم یه عذاب وجدان دارم میگم گشنه اش نباشه خواهرم میگه ...

میشه بپرسم تو روز چ غذاهایی میخورین معمولا و زمان بارداری چی میخوردین ممنون میشم جواب بدین 💜💜💜

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40