2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجرد اما واضحه ک ناراحت میشه و عصبانی ب دلیل دروغ ب دلیل نادیده گرفتنش در تصمیم گیری و از بین بر ...

خب فرض کن تو تصمیم گیری اونم شرکت کنه. تو بگی نمیخوام اون بگه میخوام. الان چی؟ به نظرم نظر مادر در اولویته چون اونه که بچه رو نه ماه حمل میکنه

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
حیف بوده واقعا ادم ب این باشعوری یه جین بچه باید ازش داشته باشی😄

😁😁😁 اره بعضی وقتا هنوزشگفت زده ام میکنه

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819
میشه بپرسم چرا قبل اینکه سقط کنی نظر اونم نخواستی؟

از لحاظ روحی تحمل بارداری و بچه نداشتم میدونستمم نظرش به نگه داشتنه

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819
کاش آدمها قبل هرچیزی جلوگیری جدی و درست و یاد بگیرن اکه قراره به سقط فکر کنن من نمیدونم واکنش شوهرم ...

اخه روشهای جلوگیری که صد درصد نیست. بعدم بعضی وقتا میبینی تقصیر شوهرس مثلا اصرار میکنه کاندوم نباشه و..

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

سرکوفت دعوا کتک قهر تهمت و تا مرحله طلاق پیش میریم شاید هم برا تلافی کارم بره سراغ کاری ک دوست ندارم انجام بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
اخه روشهای جلوگیری که صد درصد نیست. بعدم بعضی وقتا میبینی تقصیر شوهرس مثلا اصرار میکنه کاندوم نباشه ...

ببین اول دوم سوم جلوگیری طبیعی اصلا روش جلوگیری نیست

باید هم زن و شوهر صحبت کنن باها جدی..

بالاخره باید  بپذیره شوهر که امکان بارداری هست

خب فرض کن تو تصمیم گیری اونم شرکت کنه. تو بگی نمیخوام اون بگه میخوام. الان چی؟ به نظرم نظر مادر در ا ...

خب قبل از شکل گیری بچه آره ، مادر چون بیشتر درگیره نظرش مهم تره، اما وقتی تشکیل شده جریانش فرق داره ، و برخورد آقا به نظرات و سلیقه و ترجیحاتش هم مربوطه

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟
2810