2777
2789

لیلا کنان رو میکشه اون همون لحظه میپره تو دریا بعدش داداش و زنداداش لیلا باهم آشتی میکنن و بچه دار میشن...

کنان انگار نمرده چون لیلا افسردگی میگیره و میخواد بره یه کشور دیگه همون شب یه غریبه از کنارش رد میشه و میگی هیچوقت غریبه نبودیم و نشدیم یه همچین چیزی کنان انگار زنده ست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنان میپره تو دریا؟

لب دریا بودن حالت اسکه داشت یهو پرید داخلش همون لحظه هم لیلا بهش شلیک کرد اصلا معلوم نبود تیر بهش خورد یا نه و یه چیزی هم که خیلی مشکوک بود این بود که جنازه یکی رو دفن کردن پدر مادرش سر قبرش گریه میکردن نمیدونم کنان بود واقعا یا کی

لحظه درگیری کنان و لیلا، کنان هم یه اسلحه دستش بود سمت لیلا گرفته بود میخواست یه کاری کنه بهش شلیک کنه لیلا، تا کنان دستش رفت سمت ماشه لیلا رو بزنه لیلا زودتر زدش... آخرش هم لیلا دید هیچ گلوله ایی تو اسلحه نیست و فقط کنان کاری کرده لیلا بهش شلیک کنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡

لب دریا بودن حالت اسکه داشت یهو پرید داخلش همون لحظه هم لیلا بهش شلیک کرد اصلا معلوم نبود تیر بهش خو ...

هیچی پس فیلمش مسخرس همون بهتر که ندیدم فقط قسمت اولشو دیدم

حالا کنان از قتل پشیمون شده بود یا نه

دوعان و کنان برادر دوقلو بودن؟

نه یک آدم بود با دو شخصیت متفاوت

اختلال شخصیتی داشت

وقتی کنان بیهوش میشد و سرش به جای میخورد شخصیتش عوض میشد و میشد دوعان

تبریک

1
5
10
15
20