2777
2789
عنوان

برداشت شما از این کارش چیه؟💔🫠کاش جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرفت هوله دیگه  یا خواسته اماره بده به دختره یا نظرشو جلب کنه و خوشبینانه اش هم میشه اینکه همی ...

خب منم فالو داره همه عکسامم لایک می‌کنه پستان البته 

ولی چرا یهو برداشت لایکاشو از پیج دختره و انفالوش کرد

من اصلا نمی‌دونم اینا ارتباطی داشتن یا ن واسه همین سوال شد برام پس شما میگی داشتن؟ عکسای منم همرو ...

خب انفالو عجیب نیست اما اینکه بخوای هم لایک هاتو برداری انگار مشکلی داشتن با هم یا کات کردن 

نمیدونم ممکنه ارتباطی هم نداشته باشن نمیشه قضاوت کرد 

خب انفالو عجیب نیست اما اینکه بخوای هم لایک هاتو برداری انگار مشکلی داشتن با هم یا کات کردن  ن ...

هم دانشگاهیم میشه 

همیشه استوریامو زود سین میزنه 

پستامو لایک می‌کنه 

قبلاً یه بار استوری کلوز فرند گذاشت 

ولی واکنشی ندارد

منم چند روز پیش یک استوری کلوز گذاشتم

عکس از خودم با متن انگلیسی انگیزشی روش

ک یکم ب خودش بگیره

هم دانشگاهیم میشه  همیشه استوریامو زود سین میزنه  پستامو لایک می‌کنه  قبلاً یه بار ...

به نظر من تو فضای مجازی دیگ کاری نکن 

دو سه هفته اصلا استوری نزار و استوری هاشم سین نکن بزار فکرش درگیر شه کجا هستی از نزدیک هم دیدیش یه کم سرد رفتار کن اما بعضی وقت ها هم بهش نگاه کن ببین با دست پس بزن با پیش بکش منظورم این جوری هست ذهنش رو درگیر خودت کن 

به ظاهرت هم برس مرد ها با چشم عاشق میشن 

فعلا هم تو کلوز نزارش یه بار گزاشتی دیگ خودش فهمید بزار اون بیاد دنبالت 

به نظر من تو فضای مجازی دیگ کاری نکن  دو سه هفته اصلا استوری نزار و استوری هاشم سین نکن بزار ف ...

من حضوری اصلا نگاش نمیکنم

اره دیگ تموم کاری ک می‌تونستم بکنم استوری کلوز فرند بود تا بفهمه

ولی اگر دوسم داشت یه حرکتی باید میزد تا حالا ن؟