2777
2789

دخترم 8سالشه میگفت میخواد بره شهر پیش یچه های خاله م، به دخترم گفت نمیبرمت 

دخترمم گفت بااژانسمیریم

گیر داد به من که تقصیر تو هست که بچه به من میگه با اژانس میرم وگفت دیگه حق ندارید با ژانس جایی نرین گفتم خب چن روز دیگه امتحان دارم ساعت6صب خودتو پاشو باماشین خودت ببرم،

گ...زید تو صورتم

گفتم یعنی چی این کارت پس باچی بریم

گفت برو باماشینای سر ایستگاه برو

منم گفتمش توی صورت خودت وچرا حرف مفت میزنی حرف مفت نزن  جواب پس دادم والبته زیاده روی کردم وهی چندبار تکرار کردم اینو که حرف مفت میزنی

گفت توبه من میگی گوز تو صورتت و حرف مفت نزن؟؟؟؟؟؟ 

داری چندبار بهم میگی خودت حرف مفت نزن وحالاکه اینطوریه تو گوخوری نکن

گفتم خودت گوخوری نکن

گفت تو به من میگی گوخوری نکن؟!! 

گفتم حرف زدی جوابم میگیری

گفت توبمن بی احترامی کردی ونشونت میدم

گفتم چرا الکی میای اذیتم میکنی، بچه خودت وبچه ت به من چ مربوط منو چرا دخالت میدین

واگذارت میکنم به حق

گفت حق هیچی نمیکنه

گفتم اره کثافتی حق کاری با کثافتا نداره

بهم گفت جد وابادت کثافتن

منم  گفتم کثافت مرده های خودتن وهرچی میگی به خودت برگرده

ولی نمیدونم چرا زورم گرفته

فکر میکنم تقصرم بود ونباید جواب پس میدادم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

نباید میخندیدم... یاد تام و جری افتادم. چه دعوای کودکانه و مزخرفی

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نباید میخندیدم... یاد تام و جری افتادم. چه دعوای کودکانه و مزخرفی

واقعا خیلی زشته 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
شوهرت نگفت که تو گفتی بهش

خب اره ولی نباید بهش میگفتم حرف مفت نزن تا دعوا کش پیدا نکنه

عزیزم شوهرت گ و ز ی د تو صورتت؟

نفهمیدم اینجارو

ولی اگه این کارو کرده،خیلی کارش زشت بود 

در رابطه با ادامه بحث،گفتی و شنیدی

دیگه ناراحتی نداره

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
چه رابطه سمی دارین... واقعا متاسف شدم..

متنفرم ازش 

ارزومه جدابشم