2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه داری و سختیاش رو تجربه می کنین می شه بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 161 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرمم همینو میگه....من آدمی بودم که از بارداری بدم میومد نمی دونم یهو متحول شدم چی شد تصمیم گرفتم ب ...

خدا بهت چیزی رو داده که آرزوی خیلی هاست،مبارکتون باشه، قشنگ ترین بچه ها بچه های چندقلو هستن نوزادی چون دوتا هستن سخت تره طبیعتاً که میتونید از والدین یا پرستار کمک بگیرید ولی از نوزادی دربیان روزبه روز شیرین تر میشن ،ارزش سختیش و داره مطمئن باش خدا خیلی دوستت داره و بهت اعتماد داره که با خیال راحت دوتا فرشته ی نازش و بهت سپرده .

خدا حفظشون کنه. برای من دوقلو هستن به خاطر همون استرس دارم که نکنه گریه ها شون و سختیاشون اونم هم ز ...

نهایت چند ساعت خسته بشی یا چندروز ولی ادامه دار نمی‌شه چون بچه خود آدم با بچه یکی دیگ فرق داره

مثلاً بچه یکی دیگه به کیفت دست بزنه ممکنه بدت بیاد ولی بچه خودت دست بزنه کاریش نداری یا وسایل خونه یا خرج کردن 

البته من اینحوریم دیگران رو نمی‌دونم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

بله تغییر می‌کنه  آرامش می‌ره استرس میاد  راحتی می‌ره بدبختی میاد  خواب راحت می‌ره ...

بان جان

ایشون الان بارداره

به نظرت خودت درسته این چیزایی که نوشتی

من دوتا پسر دارم ..مشکلاتی که فرمودید با این شدت نداشتم

ساده و بی ریا
حقیقتو گفته خب

گفتن این حرفا به یه خانوم باردار چه فایده ای داره جز اینکه ته دلشو خالی کنه؟ ضمن اینکه خیلی وقتا خیلی چیزا بستگی به طرز نگاه ادم به زندگی داره

ایشون چون خودش حوصله ش کمه و شاید چون بچه دشواری داشته، معنیش اینه که همه دنیا قراره شرایط مشابه ایشون رو تجربه کنن؟

و دیگه انقدر هم اغراق درست نیست، از نظر من ایشون فقط واقعیت زندگی خودش رو گفته، حقیقت چیز دیگه ای هست

بله تغییر می‌کنه  آرامش می‌ره استرس میاد  راحتی می‌ره بدبختی میاد  خواب راحت می‌ره ...

یا بچه نداری یا حالت بده امروز🤗بچه مثل یه وزنه ادمو تو این دمیای پوچ نگه میداره ک خودکشی نکنی...بزرگترین انگیزه بچست...بچه روح دوباره تو تنه...مخصوصا دختر

بچه نباشه به چی دل خوش کنیم؟چقد تفریح چقد گشت و گذار؟بچه عشقه عشق

گفتن این حرفا به یه خانوم باردار چه فایده ای داره جز اینکه ته دلشو خالی کنه؟ ضمن اینکه خیلی وقتا خیل ...

فایدش اینه که با حقیقت روبرو میشه

شاید به اون بدی و سختی نباشه

ولی بالاخره زندگی تغییر میکنه و مثل سابق نمیشه

و کلا سختی های خودشو داره که قطعا هرکی باردار بشه میدونه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

یا بچه نداری یا حالت بده امروز🤗بچه مثل یه وزنه ادمو تو این دمیای پوچ نگه میداره ک خودکشی نکنی...بزر ...

برای درمان مشکلات روحی باید رفت پیش مشاور و روانشناس

برای تفریح و دل خوشی و خوش گذرونی هم خیلی راها هست

بچه اسباب بازی نیس که بخاطر این چیزا بیاری🙄🙄

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

خدا بهت چیزی رو داده که آرزوی خیلی هاست،مبارکتون باشه، قشنگ ترین بچه ها بچه های چندقلو هستن نوزادی چ ...

خیلی ممنونم،،سلامت باشین.

درسته سختیش سالای اوله بیش تر.

.....