2777
2789
برنانه کودک و یه عروسک شبیه روح وجن

عروسک جن چیه خدایا مگه داریم؟ همون ماسکهای ترسناک و میگید 

داداشم نقاب مرد عنکبوتی خرید قایم کردم ندادم دست پسرم حتی خواهربرادرم باهاش قایم باشک بازی میکنن نمیذارم یهو بپرن جلوش اونا شاکی میشن بازی خراب میکنم دعوامیکنم میگم کلیه بچه ضعیف میشه یا هرچی 

شمام هرکی برای خنده و سرگرمی بازی اشتباه میکنه قاطعانه نذارید این ترسشو مشاوره ببرید بعد ازاینم حواستون باشه 

حالا گاهی اتفاقی ازچیزی ام ترسید سریع اب طلا بدید با کمی گلاب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عروسک جن چیه خدایا مگه داریم؟ همون ماسکهای ترسناک و میگید  داداشم نقاب مرد عنکبوتی خرید قایم ک ...

عزیزم این مغازه های فشن و خفن هست چیزای عجیب غریب دارن،یه صورتک پیرزن با موهای سفید شکل جن با دستای اسکلتی که دکمشو میزدی میفتاد تکان خوردن بدنشم یه پارچه مشکی بلکد،پسرم دید از شدت ترس خندید روز بعد قفل کرد

عزیزم این مغازه های فشن و خفن هست چیزای عجیب غریب دارن،یه صورتک پیرزن با موهای سفید شکل جن با دستای ...

تصور همچین عروسکی برا من وحشتناکه طفلی پسرتون اون لحظه چه حالی شده

بچه نباید هرچیزی ببینه هرجایی بره هرچیزی بخوره خیلی مراقبت میخواد 

ممکنم هست از چشم باشه چون قبلا شیرین زبون بوده

ازمهمانی عروسی جاهای شلوغ اومدید حس کردید چشم خورده لباساشو دربیارید عوض کنید تو محلول اب و نمک چندساعت بمونه بشورید 

بدنشو شب به شب کل بدن و روغن زیتون بزنید فرداش حموم کنید ی لگن اب و ی لیوان سرکه سیب خونگی بریزید بعد حموم ازسرش بریزید دیگه اب نکشید تودتونم اینارو کنید خوبه و ی صدقه خوب کناربذارید

تصور همچین عروسکی برا من وحشتناکه طفلی پسرتون اون لحظه چه حالی شده بچه نباید هرچیزی ببینه هرجایی بر ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتید نمیگم صد درصد اما مطمعنم چشمم خورده پسرم خوشگله وخوش زبان انگار بیشترازسنش میفهمه هنه جا بحث پسر بود اما چه فایده،الانم کلا لجباز شده  دیگه اعصابم داغونه

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتید نمیگم صد درصد اما مطمعنم چشمم خورده پسرم خوشگله وخوش زبان انگار بیشترازس ...

خودش این نقص موقتیشو فهمیده اذیت میشه اینطوری میکنه برای چشم زخم راهکارهاش اصولی و روایی هست نت بزنید سید امان الله میرزایی  ببینید کیه کلاس چشم زخمشو شرکت کردم ۱۲ ۱۳ تا راهکاره که سخته ولی لحظه ای برا بچه ها اینو گفت برا لکنت ببرید مشاوره 

اقای میرزایی ام مشاوره میده ولی خیلیییییییییی دیر شاید امسال پر شده باشه 

اها اب قرانی هم بدید ی لیوان اب ی قاشق عرق بیدمشک ی قاشق گلاب مخلوط کنید وو بگیرید سوره حمد توحیدناس فلق ایت الکرسی هرکدوم ۷ بار بخونید به اب بدمید یعنی ها کنید فوت نشه بعد قبل خواب همه اعضای خانواده بخورن 

هری سوره میخونید باید ها کنید ن ۷ تا ۷ تا ها کنید تو عادت ماهانه هم با وضو میشه خوند و هرشب باید تازه تازه درست کنید اخه من پرسیدم میشه ی پارچ درست کنیم برا ی هفته گفت ن نمیشه خودتونو گول نزنید😁