2777
2789

هزار بار از بس گفتن خودم هم تو ناخودآگاهم تاثییر پذیرفتم انگار به شوهرم هم میگفتم و یبار خیلی ناراحت شد گفت انگار خودتم قبولشون داری 

اونجا فهمیدم بله واقعا خودم هم پذیرفتم و این استارت مشکلاتمون بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی بار بهم گفتن خودت خیلی خوشگلی شوهرتم خوشگله؟(درحالیکه اون زمان اصلا خوشگل نبود حتی معمولی هم نبود ولی مادرشوهرش ی جوری تعریف میکرد انگار بردپیته بعد ها تپل شد کل قیافه اش عوض شد ته چهره اش شبیه طاهر هست تو ستایش یک) گفتم اونم خوبه 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

تو همون نامزدی گفتن خیلی ناراحت شدم حس بدی داره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

به نظر خودم هم سطح هستیم 😁

ولی خب شنیدم 😂😂

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

اره قبول کردم سرترهاولش ذوق میکنم بعد بهشون میگم ولی اخلاق من از اون بهتره اون قابل تحمل نیست همه چیز که ظاهر و قدبلند نیست چون من هر قدر قدم کوتاه باشه عوضش از اون باهوشتر و بسازترم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
قطعا ۹۰ درصد خانم ها از آقایون زیبا ترن...اون ده درصدم قطعا مرده خوشکله زنه زشت 😂😂😂😂

نه باباااا دیگه بیچاره مردا اینقدر زشت نیستن که🤣🤣🤣

من رو تاحالا هیچکس جز دایی خودم واوایل عقدمون، این حرفو اونم بصورت برعکس، بهم نزده،اما ازنگاه خیلیا حس میکردم که ابن حسو دارن😃😃

وواقعا نمیخام ازخودم تعریف کنم اما من خودمم خوبم ،اما شوهرم قدش خیلی بلنده و هیکل و چهره و پوست ومو خوبی هم داره،یکم توی چشمه،اما من قدم معمولیه اصلا بلند نیستم،۱۶۴ هستم خودم.

تا دلت بخواد🤣🤣🤣🤣

هم خوشحال شدم هم ناراحت 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋