2777
2789
عنوان

امروز عصر قراره با رلم... 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 37 پست
این رلم بهش گفتم جریان نامزدم رو میگه من دوست دارم باید باهام باشی ولی نمیگه برنگرد به اون چون نمیخو ...

نروو.....

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

@niniyar_3  

چرا این بیمار هارو از سایت جمع نمیکنین 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از پشت چه اشکالی داره مگه؟ بعدم من بچه طلاقم با مامانم زندگی میکنم شهر غریب که دایی و هیچکس کاری باه ...

چه اشکالی داره؟ نه هیچ اشکالی نداره بزو که هر چی سرت بیاد حقته

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
دوربین میذاره یواشکی تو خونشون عزیزم انقد ساده نباش

احتمال اینکه کسایی دیگه هم اونجا انتظار شو بکشن زیاده کاش فقط دوربین بود

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
از پشت چه اشکالی داره مگه؟ بعدم من بچه طلاقم با مامانم زندگی میکنم شهر غریب که دایی و هیچکس کاری باه ...

اگه از ابرو مامانت می‌ترسی پس نباید باهاش رابطه جنسی داشته باشی کههههه😐از پشت چه اشکالی داره ؟شوخی می‌کنی ؟ تو ارزشت خیلی بالاتر از این حرف است که با یه نامحرم که نسبتی باهات نداره و میخواد ازت سو استفاده کنه رابطه جنسی داشته باشی .ببخشید واقعا قصد توهین ندارم ولی هرزه های خیابونی هم خیلیاشون از روی بدبختی و و نیاز به پول این کارو میکنن که حتی اومممم درست نیست .اونوقت تو همینجوری الکی میخوای این کارو کنی .لطفا لطفااااااا حتی اجازه نده لمست کنه و به تهدید های هم اعتنایی نکن و شکایت کن و نگران آبرو هم نباش .آبرو یعنی تو از عفتت نگهداری کنی و با اون رابطه نداشته باشی .لطفا تحت هیچ شرایطی بدن خودتو به هرکسی اجازه ی لمس نده .لطفااااا❤️❤️❤️