2777
2789

من خودم پنج سال توی رابطه ام نمی‌خوام هم وارد این مسخره بازیا بشم ولی خیلی کنجکاوم طرف رو ببینم کیه زشته بگم فردا که کلاس دارم بیاد ببینمش ؟ چون نه اسمشو میشناسم در حالی که میگه هم ترمی و هم رشته ای منه

پنج ساله تو رابطه ای خب چه نیازیه اینو بشناسی؟

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی ، به حباب نگران لب یک رود قسم ، و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد ، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...بچه ها توی زندگی لحظات خوب و بد زیاد داریم ، که فک میکنین بدترین و سخت ترین لحظاتن ، باور کنید هیه کدوم نمیمونن ، میگذرن و میرن ، قدر داشته هاتون ، پدر و مادر ، برادر و خواهر ، دوست و فامیل رو بدونین ، با ادمایی ک باهاتون خوبن بی نهایت خوب باشید و مهربون ، همیناست که میمونه ، اگر کسی بد اخلاق و عصبی و یا باهاتون نمیجوشه ، لازم نیست باهاش بد رفتار کنید فقط فاصله بگیرید و بگذرید ، چیزایی هست که شما در موردش نمیدونین ، خوبی هارو جبران کنید کسی قراردادی نداره بهتون خوبی کنه ، توی لحظات قهر و عصبانیته ک ارزشتون باید نشون داده بشه ، هیچ موقع توی این لحظات کسی رو خراب نکنین ، ازش بد نگید ، هر چیزی رو ب زبون نیارید و خط قرمزا و حساسیت ها و راز های طرف رو روی دایره نیارید ، بعد خودشتون پشیمون میشین...سعی کنید پول در بیارید و پس انداز کنید ، معمولا توی زندگی خیلی بکارتون میاد ، اما هیچ موقع بخاطرش انسانیتتون رو زیر پا نزارید ، و بابتش غصه نخورید ، اما تمام تلاشتون رو هم برای بدست اوردن و نگه داریش انجام بدید ، حد اعتدال در پرداختن بهش هم فراموش نشه ، بهترین راه برای حفظش خرید اول مسکن ، اگر نمیرسه طلا و بعد خودرو ، اگر نمیرسه دلار هست ، و راه افزایشش هم کار کردن و سرمایه گذاری ...به خودتون برسید و خوش پوش باشید ، ادم تمیز و با لباس های خوب و دندان های سفید و مرتب و بوی خوب و تمیزی و عطر با کفش های تمیز و لباس های خوش رنگ همراه با لبخند رو همه دوست دارن....کتاب بخونید رمان بخونید تاریخ بخونید و بیهوده وقتتون رو هدر ندید ، با یجا نشستن و زیاد خوابیدنو یا زیاد بیرون و تفریح زیاد کردن موافق نیستم و کار درستی نیست چرا ک ارزش ها و موقعیت های ایندتون رو به خطر میندازه ، سعی کنید اطلاعاتتون رو از محیط پیرامونتون ، از مسایل روز از تلفن های هوشمند از بازار ، اجناس ، از اونچیزی ک توی زندگی خودتون یا اطرافیانتون بهشون میپردازن بالا ببرین.... اگر تا اینجا خوندی توی تاپیکی ک گفتم خوشحال میشم شرکت کنی و از چیزایی ک شخصا و با تجربه بدست اوردی یا فهمت راجب مسایل جالب و کاربردی رو بهم بگی ، ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی کنجکاو شدی ک‌طرفو ببینی بدون این رابطه ای ک‌ توشی عشق نیس 

این دوس‌پسرتو ول کن و عشقو ب گند نکش 

ممنون💜

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+

اشتباهه بنظرم نبینش شاید میخوان امتحانت کنند 

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

اگه تو رابطه ای حتی به خاطر کنجکاویت هم بخوای طرفو ببینی خیانت محسوب میشه

به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت     )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودی  سعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻‍♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻‍🎓🌱📷📚🎼❤️

اگه پارتنرت هم از سر کنکاوی اینکارو میکرد تو اوکی بودی؟! 

اگه آره پس برو!

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

واقعا که پنچ ساله تو رابطه ی بعد میخوایی اینم ببینیش خوشگله یا نه ؟ 

خوب باشه به شما چه

دانشگاه جای درس خوندنه نه رل زدن

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝