2777
2789
عنوان

دخترم کلاس نهمه فردا امتحان ریاضی داره داره بازی میکنه🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 54 پست

منی که ده شب میخوابیدم تا سه 

سه بلند میشدم تا هفت که میخواستم برم برا امتحان و با معدل ۱۹.۲۱ سوم تجربی و معدل ۱۸.۹۷ پیش دانشگاهیمو گرفتم 

الان هیچ خاکی تو سرم نریختم و تو فکر اینم شام چی بپزم همسرم یه ساعت دیگه میاد 🤷‍♀️

ولش کن سختش نگیر 

الان باید بخوابه دیگ وقت درس خوندن نیست چقدر بچه مدرسه ای تو سایت زیاد شده از سه سال پیش عرزشی و ب ...

اقا ما ارزشی شما شورتک ورزشی.چیکار به ما ارزشیا داری ؟جاتم اگه میبینی تنگ شده بالای صفحه سمت چپ درب خروج😊

فقط جلدید ، محتوا مضر و نامفهوم 😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منی که ده شب میخوابیدم تا سه  سه بلند میشدم تا هفت که میخواستم برم برا امتحان و با معدل ۱۹.۲۱ ...

آی گفتی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من تا صبح بیدار بودم تجربی بودم بکوب میخوندم نه ورزشی نه تفریح خوبی به زور یه پارکی میرفتم 

نه غذای درست حسابی 

الانم لباس انداختم ماشین نشستم خونه شوهرم شیفته 🥹🤣

ولی بازم راضیم الحمدلله 

کاربری دو نفره   
آی گفتی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 من تا صبح بیدار بودم تجربی بودم بکوب میخوندم نه ورزشی نه تفریح خوبی به زور یه ...

الهی شکر تنت سالمه 

هیچ وقت یادم نمیره یه بار برف اومده بود همه در حال برف بازی هر چی بهم گفتن بیا گفتم نه امتحان شیمی دارم 

هنوز برف بازیه تو‌دلمه

الهی شکر تنت سالمه  هیچ وقت یادم نمیره یه بار برف اومده بود همه در حال برف بازی هر چی بهم گفتن ...

الهی عزیزم 

منم از خیلی لذت ها گذشتم 

تجربه به دست نیاوردم 

اومدم سر زندگی هیچی بلد نبودم 

کلی ارزو داشتم 

ولی الانم راضیم الحمدلله 

والا فوق لیسانس ها هم بیکارن 

بهتره ادم رو به دست اوردن مهارت تمرکز کنه 

ان شا الله تنت سلامت دلت شاد

کاربری دو نفره